Sport / Odbojka

Mlađe kadetkinje OK Čepin-Linga treće u državi

Mlađe kadetkinje OK Čepin-Linga treće u državi

Jučer je u Rovinju završilo mlađe kadetsko prvenstvo Hrvatske za odbojkašice rođene 2000g. i mlađe. Na turniru je nastupilo 34 ekipe, a boje Slavonije i Baranje branile su ekipe OK Kolonija i OK Posavina Brod iz Slavonskog Broda, OK Belišće, ŽOK Osijek i selekcija OK Čepin-Linga.

Nakon nedjelje i odigrana tri kola po grupama dalje su išle samo prve iz svojih skupina, a od naših djevojaka to je uspjelo samo ŽOK Osijeku i OK Čepin-Linga selekciji. U ponedjeljak su pobjednici skupina bili podjeljeni u dvije skupine gdje su odigrali svako sa svakim, tako da su pobjednici skupina igrali za konačno prvo mjesto, drugi u skupinama za treće i tako redom.

U skupini I ekipa ŽOK Osijeka igrala je protiv OK Poreč, OK Medveščak i ŽOK Split 1700, i zauzeli su ukupno drugo mjesto što ih je stavljalo u borbu za broncu. U skupini J selekcija OK Čepin-Linga bila je u skupini sa HAOK Rijeka, HAOK Mladost i OK Dubrovnik, i zauzele su isto drugo mjesto.

U borbi za treće mjesto sastali su se ŽOK Osijek - OK Čepin-Linga gdje je ekipa selekcije OK Čepin-Linga slavila sa 2:1 ( 25:5 , 19:25, 15:11 ) i još jednom pokazali i na terenu su dokazali tko je najbolji u ovom dijelu Hrvatske.

U finalu su odbojkašice HAOK Mladost pobijedile OK Poreč 2:1 ( 16:25, 25:23, 16:14 ) , i tako u Zagreb ponijeli zlatno odličje.

Inače ostale ekipe iz Slavonije i Baranje su zauzele slijedeća mjesta: OK Posavina Brod 10 mjesto, OK Belišće 15 mjesto, OK Kolonija 17 mjesto.

   

   

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!