Sport / Odbojka

Minivolleya Valpovštine 2015.

Minivolleya Valpovštine 2015.

U nedjelju 30.11.2014. godine u 09:30h u Gradskoj dvorani Valpovo započelo je prvo okupljanje „Minivolleya Valpovštine 2015.“, odbojkaške lige Valpovštine za najmlađe odbojkaše i odbojkašice u organizaciji udruge Centar edukacije i sporta iz Valpova.

Kako 90% polaznika čine osobe ženskog spola, prvo okupljanje posvećeno je Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama, koje se obilježava 25.11.2014.godine, te je upravo iz tog razloga ligu otvorila gospođa Silvija Dološić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko – baranjske županije, i uputila poruku da je nasilje nad ženama globalni problem, ono se ne smije tolerirati, a svi oni koji se osjećaju ugroženima mogu se obratiti na telefon 112 i prijaviti nasilje te kod njih pronaći sigurno utočište.

Liga je i službeno započela nakon pozdravnih riječi predsjednika udruge Centar edukacije i sporta, Jurice Cindorija. Na prvom okupljanju sudjelovalo je 200-tinjak najmlađih iz 5 klubova (Valpovo, Belišće, Veliškovci, Antunovac i Čepin ) koji su bili podijeljeni u tri kategorije: mini, super mini te mlađi kadeti i kadetkinje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na tri terena ukupno je odigrano 36 utakmica. Glavni cilj programa Odbojkaške akademije Cindori, udruge Centar edukacije i sporta, je promicanje sporta i rekreacije među najmlađima, a sve kroz zanimljiva okupljanja i utakmice prožete natjecateljskim duhom. Pošto ovakvo natjecanje ne bi bilo izvedivo bez suradnje sponzora, ovim putem zahvaljujemo se sljedećim suradnicima: Draft, Finish, Ferivi, Studio Šarčević, Metal Vidaković i Arbona Varaždin.

Sljedeće okupljanje je održava se 25.01.2015. godine također u gradskoj dvorani u Valpovu, a sve rezultate možete pratiti na web stranici www.ces.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!