Sport / Odbojka

Irina Kirilova u Osijeku!

Irina Kirilova u Osijeku!

Dvostruki odbojkaški program na rasporedu je danas u dvorani Gradski vrt. Prvo će na parket odbojkaši Murse i Rijeke (17h) a nakon njih  kroz mrežu će se gledati odbojkašice Osijeka i Splita (19h).


•    SUPERLIGA: MOK „Mursa“ – MOK „Rijeka“, subota 12. ožujka 2011., 17,00 sati, Mala dvorana Sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku

Utakmica 17. kola zadnja je na domaćem terenu prije početka play off-a.    Do sada je MOK Mursa u Osijeku bio nepobjediv, a uz podršku s tribina i u subotu se očekuje sigurna pobjeda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmica počinje u 17.00 sati što je dobra prilika svim gledateljima da se nakon nogometne utakmice sa stadiona Gradski vrt presele u malu dvoranu Gradski vrt.

Utakmici će nazočiti i Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge, i Irina Kirilova, nova izbornica ženske reprezentacije Hrvatske. Oni će iskoristiti pigodu i  pogledati dvoranu i hotel jer postoji velika mogućnost da žensku reprezentaciju Hrvatske ponovno gledamo u Osijeku u lipnju 2011. godine, na utakmicama Europske lige protiv reprezentacije Turske.

Play off počinje 26. i 27. ožujka 2011. godine. MOK Mursa ulazi 3. pozicije jer se u play off uključuju OK „Mladost“ Kaštel Lukšić i HAOK „Mladost“ Zagreb koji su nastupali u Interligi.


•    1. LIGA, 21. KOLO:  ŽOK „Osijek“ – ŽOK „Split 1700 II“, subota 12. ožujka 2011.,  19,00 sati, Mala dvorana Sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku

•    1. LIGA, 25. KOLO:  ŽOK „Osijek“ – OK „Drenova“, nedjelja 13. ožujka 2011.,  11,30 sati, Mala dvorana Sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku


ŽOK „Osijek“ će za vikend imati dvostruki program, jer će osim utakmice redovnog kola protiv ŽOK „Split 1700 II“ unaprijed odigrati i utakmicu 25. kola protiv OK „Drenova“. Očekuju se pobjede protiv 8. i 12. plasirane ekipe prvenstva i učvršćivanje 3. mjesta na tablici.

Pozivamo vas da pratite najavljene utakmice i na taj način date doprinos razvoju odbojkaškog sporta u Gradu Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!