Sport / Odbojka

Lingua zadržala primat u Slavoniji i Baranji

Lingua zadržala primat u Slavoniji i Baranji

Proteklog vikenda u Valpovu, u organizaciji Centra za edukaciju i sport, završio je višemjesečni turnir na kojem je nastupilo preko 50 ekipa iz cijele Slavonije i Baranje,  koje su bile razvrstane u više dobnih kategorija.



Igrala se supermini odbojka (2003.g. i mlađe)  u kojem su zlatno odličje odnijele male odbojkašice iz OK „Čepin“, dok su četvrto mjesto osvojile odbojkašice is OK „Linga“ iz Osijeka.

U kategoriji mini odbojke ( 2001.g. i mlađe ) zlatno odličje i impresivnu igru pokazale su odbojkašice OK „Linge“, koje su u finalu pobijedile OK „Čepin“, s tim da treba napomenuti da od u ukupno odigrane 34 utakmice nisu niti jednu izgubili.

Također i u kategoriji mlađih kadetkinja (1999.g. i mlađe) zlatno odličje je osvojila OK „Linga“,  koja je u finalu savladala OK „Ferivi“ Višnjevac.

Osvojenim zlatnim odličjima, još se jednom pokazalo i dokazalo,  da u  protekle dvije godine najbolju školu za rad sa mlađim uzrastima (2001.g. i mlađe) definitivno ima OK „Linga“ iz Osijeka, mladi klub sa vrlo perspektivnom generacijom djevojčica. Za klub su na završnici turnira nastupale: Iva, Mika, Nora, Ira, Karla, Ivana, Magdalena, Enola, Ena,  Lucija, Martina, Matea, Magdalena, Petra, Maria, Maria, Nika i još mnoge druge djevojčice i dječaci, vođene znanjem i iskustvom trenerice Mihaele Grbavica i pomoćnog trenera Miodraga.

Ovim putem, OK „Linga“ poziva sve zaniteresirane djevojčice i dječake, bez obzira na dob i prijašnje iskustvo u u igranju odbojke, da se jave trenerima i započnu prekrasnu odbojkašku odiseju treniranja najljepšeg i najpopularnijeg sporta na svijetu.

Kontakt: facebook profil; odbojkaški klub Linga Osijek; e-mail adresa: [email protected] ili na broj mobitela: 097- 77-209-26.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!