Sport / Odbojka

Regionalni kup Slavonije i Baranje u mini odbojci: OK Linga ''pomele'' konkurenciju

Regionalni kup Slavonije i Baranje u mini odbojci: OK Linga ''pomele'' konkurenciju

U subotu 03.05.2014.g. u dvorani Gradski vrt održan je regionalni kup Slavonije i Baranje u mini odbojci na kojem je nastupilo 16 ekipa. I ovaj put se pokazalo da su mlade odbojkašice OK Linge ( 2001g i mlađe ) doslovce bez premca.

U skupini su redom pobjeđivale OK Vitez 11, ŽOK Vibrobeton, OK Bizovac te OK Našice sve rezultatom 2:0 u setovima. U četvrtfinalu Lingice su pobijedile ŽOK Ferivi Višnjevac 2:0, u polufinalu vrlo borbene odbojkašice OK Čepin 2:0, te u finalu OK Đakovo 2:0, i tako suvereno bez izgubljenog seta osvojile zlatnu medalju.

Velike zasluge za ostvareni rezultat pripadaju i trenerici Mihaeli Grbavica koja svakodnevno trenira sa djevojčicama nekad i po dva sata. Za pobjedničku ekipu nastupale su: Mika Grbavica, Iva Vuica, Sara Bertok, Nora Đurić, Magdalena Parać, Ivana Lovrić, Ira Merkaš, Ena Kotromanović, Karla Krpan, Petra Vuica, Nika Bilić i Dorotea Tomičić.

Sljedeći tjedan se u Rovinju igra prvenstvo Hrvatske u mini odbojci, i nadamo se da će naše djevojke ostvariti zapaženi rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!