Sport / Odbojka

Mursa traži put do finala uz pomoć publike

Mursa traži put do finala uz pomoć publike

U prvoj utakmici polufinala Kaštelani su svladali Osječane s 3-0, no u prvom setu su Mursaši odigrali na vrlo visokom nivou, ali ipak nisu uspjeli iskoristiti svoje šanse.

Upravo to ulijeva veliku nadu za uzvrat u Osijeku, a uzvrat neće biti niti malo lagan zadatak. Kaštelani su već godinama na vrhu hrvatske odbojke, a ove sezone su također pokazali veliku nadmoć u odnosu na ostale ekipe. U regularnom dijelu sezone su Kaštelani osvojili čak 54 boda, 14 bodova više od drugoplasirane zagrebačke Mladosti, i to je veliki dokaz koliko ova momčad igra u kontinuitetu.

Osječani su u prvom dijelu sezone imali dosta velikih problema, ali problemi su se polako počeli rješavati dolaskom novog trenera Tome Pauna. U četvrtfinalu su svladali ekipu Centrometala s 2-0 i lagano se plasirali u polufinale, a ova posljednja utakmica u Osijeku je bila jako uvjerljiva i lijepa za gledati. Mursaši su kontrolirali svaki segment igre i na taj način najavili veliku borbu u polufinalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, u prvoj utakmici u lijepo popunjenoj kaštelanskoj dvorani, Mursaši ipak nisu uspjeli nametnuti svoj ritam, dok su se Kaštelani provukli u prvom setu, a kasnije na krilima publike je sve išlo na njihov mlin.

Kaštela sada vodi 1-0 u polufinalnoj seriji, ali svi u klubu vjeruju kako uz pomoć domaće publike mogu do pobjede. Na taj način bi bilo 1-1 u seriji, a finalist bi se odlučio dvobojem u Kašteli.

Dođite u dvoranu Gradski vrt, u subotu, 29.3. u 18 sati i podržite svoje odbojkaše! Sada im je 7. igrač najpotrebniji i svi se nadaju kako će se ova lijepa sportska priča produžiti dalje!

Autor: Mario Šalinger


Izdvojeno

Reci što misliš!