Sport / Odbojka

Uvjerljiv poraz Mladostaša

Uvjerljiv poraz Mladostaša

Pred oko 500 gledatelja u dvorani gradski vrt aktualni državni prvak očitao je domaćinu pravu lekciju u tri čina.  Mladost je sve riješila u tri seta i 74 minute, sumnjamo da je bilo onih koji su očekivali da će ovaj dvoboj ovako kratko potrajati.

Već od samog početka bilo je jasno da domaćin nije raspoložen. Brzo su Kaštelani stekli lijepu rezultatsku zalihu pa je tako kod rezultata 4:11 domaći trener Paun počeo s izmjenama. Prvo je zamijenio tehničara (J. Šućuru umjesto Papa), a potom je zarotirao i ostatak igračkog kadra s klupe koji ipak nije donio željeni impuls.

Tako su gosti u prvom setu Osječanima dopustili samo 13 poena, a tek nešto bolje bilo je u drugoj dionici. Znakove buđenja Mursa-Osijek pokazala je uoči drugog tehničkog time-outa, kod rezultata 10:15. Uslijedilo je nekoliko dobrih servisa Oršolića, proradio je i blok pa je tako uhvaćen na trenutak i rezultatski priključak koji nije potrajao pa je Mladost otišla na 2:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najizjednačeniji bio je treći set u kojem je izgledalo da bi se domaćin mogao vratiti u igru, iako igra Suka, Celana i društva nije bila puna bolja. No rezultatski priključak se držao, izjednačeno je bilo sve do 22:22, ali onda su u završnici iskazane boljke koje su Kaštelani rutinski kaznili i priveli susret očekivanom kraju.

[important title=MURSA - MLADOST MARINA 0:3]OSIJEK - Mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 500. Suci: Zamaklar (Belišće), Vinković (Vukovar).

MURSA-OSIJEK: Celan, Suk, Dudaš, Prlić, Puljić, Pap, Prusić, J. Šućur, F. Vranješ, L. Vranješ, Oršolić, K. Šućur.

MLADOST MARINA KAŠTELA: Močić, Colić, Tkočić, Andić, Stanić, Šarčević, Šestan, Glaurdić, Giljanović, Šćerbakov, Đirlić, Pervan.

REZULTAT PO SETOVIMA: 13:25, 20:25, 23:25 [/important]

Izvor: Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!