Juniorke ŽOK Osijek 06 i juniori MOK Murse viceprvaci Hrvatske

Juniorke ŽOK Osijek 06 i juniori MOK Murse viceprvaci Hrvatske

odbojka zokosijek mursa
Proteklog vikenda u Rovinju se održalo Prvenstvo Hrvatske u odbojci za juniorke i juniore za natjecateljsku sezonu 2013/14. Odbojkašice ŽOK Osijek 06 i odbojkaši MOK Mursa Osijek još jednom su pokazali da se za budućnost odbojke u gradu na Dravi ne treba brinuti. Naime, u izuzetno jakoj konkurenciji, 8 ženskih i 5 muških ekipa, naše cure i dečki osvojili su druga mjesta.

U ženskom finalu sastale su se ekipa OK Poreč i ŽOK Osijek 06. Porečanke su bile bolje rezultatom 1:3 (25:13, 21:25, 12:25, 20:25).

„Prvi set smo odigrali odlično. No u nastavku utakmice smo neshvatljivo pali, što je naš protivnik znalački iskoristio, te nas na kraju pobijedio“ – izjavio je trener Miroslav Đekić netom nakon završetka turnira.

U muškoj konkurenciji odigran je turnirski sustav, te je poraz od OK Mladost Marina Kaštela od 3:2 (25:21,19:25,25:20,25:21) odredio prvaka.

„Ove godine je natjecanje bilo izuzetno kvalitetno. Četiri podjednake ekipe ravnopravno su se borile za naslov prvaka, pa je na kraju odlučio jedan izgubljeni set“ – u dahu je izgovorio trener Zvonimir Bogdanović.

Kao dokaz izvrsnog trenerskog rada i zalaganja djevojaka i dečki dolaze i tri nagrade: za najbolju pucačicu izabrana je Antonia Volmut, za najbolju primačicu je izabrana Barbara Fabulić, a za najboljeg libera je izabran Marin Marinović.


Za ŽOK Osijek 06 su nastupale:
Antonia Volmut, Barbara Fabulić, Lea Grahovac, Ines Grahovac, Doris Krivić, Dora Lulić, Mirna Matković, Ema Pavičić, Ana Mihaljević, Suzana Blažanović, Ema Kolarić i Tea Magdić.
Treneri Miroslav Đekić i Vanja Jakšetić.

Za MOK Mursu su nastupali:
Marko Oršolić, Ivan Oršolić, Ivica Jozić, Jurica Šućur , Zivko Beslic, Marin Marinović, Luka Kraljević, Roberto Varga, Đuro Ćošković, Marko Macko Marošević, Borna Šimunić, Ivan Kovačević.
Trener: Zvonimir Bogdanović
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja