Sport / Odbojka

Juniorke ŽOK Osijek 06 i juniori MOK Murse viceprvaci Hrvatske

Juniorke ŽOK Osijek 06 i juniori MOK Murse viceprvaci Hrvatske


Proteklog vikenda u Rovinju se održalo Prvenstvo Hrvatske u odbojci za juniorke i juniore za natjecateljsku sezonu 2013/14. Odbojkašice ŽOK Osijek 06 i odbojkaši MOK Mursa Osijek još jednom su pokazali da se za budućnost odbojke u gradu na Dravi ne treba brinuti. Naime, u izuzetno jakoj konkurenciji, 8 ženskih i 5 muških ekipa, naše cure i dečki osvojili su druga mjesta.

U ženskom finalu sastale su se ekipa OK Poreč i ŽOK Osijek 06. Porečanke su bile bolje rezultatom 1:3 (25:13, 21:25, 12:25, 20:25).

„Prvi set smo odigrali odlično. No u nastavku utakmice smo neshvatljivo pali, što je naš protivnik znalački iskoristio, te nas na kraju pobijedio“ – izjavio je trener Miroslav Đekić netom nakon završetka turnira.

U muškoj konkurenciji odigran je turnirski sustav, te je poraz od OK Mladost Marina Kaštela od 3:2 (25:21,19:25,25:20,25:21) odredio prvaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ove godine je natjecanje bilo izuzetno kvalitetno. Četiri podjednake ekipe ravnopravno su se borile za naslov prvaka, pa je na kraju odlučio jedan izgubljeni set“ – u dahu je izgovorio trener Zvonimir Bogdanović.

Kao dokaz izvrsnog trenerskog rada i zalaganja djevojaka i dečki dolaze i tri nagrade: za najbolju pucačicu izabrana je Antonia Volmut, za najbolju primačicu je izabrana Barbara Fabulić, a za najboljeg libera je izabran Marin Marinović.


Za ŽOK Osijek 06 su nastupale:
Antonia Volmut, Barbara Fabulić, Lea Grahovac, Ines Grahovac, Doris Krivić, Dora Lulić, Mirna Matković, Ema Pavičić, Ana Mihaljević, Suzana Blažanović, Ema Kolarić i Tea Magdić.
Treneri Miroslav Đekić i Vanja Jakšetić.

Za MOK Mursu su nastupali:
Marko Oršolić, Ivan Oršolić, Ivica Jozić, Jurica Šućur , Zivko Beslic, Marin Marinović, Luka Kraljević, Roberto Varga, Đuro Ćošković, Marko Macko Marošević, Borna Šimunić, Ivan Kovačević.
Trener: Zvonimir Bogdanović


Izdvojeno

Reci što misliš!