Ekipa ŽOK Osijek poharala Zagreb

Ekipa ŽOK Osijek poharala Zagreb

zok osijek zagreb

Protekli četvrtak, Zagrebački odbojkaški savez organizirao je 5. međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Turnir se održao u Domu odbojke „Bojan Stranić“ u Zagrebu.

Ekipa ŽOK Osijek 06, predvođena trenerom Dariom Fančovićem i pojačana za dvije igračice iz ŽOK Čepin i ŽOK Ferivi Višnjevac osvojila je ovaj izuzetno cijenjeni turnir na kojem nastupaju gradske i regionalne selekcije iz država regije.

Osijek se lako razračunao s protivnicima u grupi Osijek – Žužemberk 2:0 (21:12, 21:15) i Zagreb 2 – Osijek 0:2 (20:21, 17:21) te s maksimalnim brojem bodova zauzeo prvo mjesto.

Polufinale je ponudilo najuzbudljiviju utakmicu u kojoj je Osijek pobijedio Zagreb s 2 poena razlike (21:10, 8:21) i plasirao se u finale. U finalu je čekala neugodna ekipa Grosuplja iz Slovenije. Mlade Slovenke nisu imale šanse pred inspiriranim Osječankama koje su ih pobijedile s 2:0 (21:15, 21:18). Slavlje je moglo započeti.

Nakon utakmice, vidno uzbuđeni trener osječanki Dario Fančović je izjavio: „Emotivno i fizički nas je ispraznila utakmica sa Zagrebom, koju smo dobili tijesno s 2 poena razlike. No uspjeli smo se dignuti i u finalu rutinski pobijediti Slovenke. Čestitam svojim curama na borbenosti i zalaganju, te organizatoru na još jednom lijepo organiziranom turniru. Svakako ćemo doći i nagodinu obranti naslov.“

Na turniru su nastupale igračice ŽOK Osijek 06: Petra Krpan, Katarina Pavičić, Nikol Marošević, Lucija Kurtović, Ana Ivandija, Iva Hodić, Matea Žulj, Nora Sušac, Anamarija Kurtović, Josipa Mavretić, te Iva Tolić iz ŽOK Čepin i Ema Miličević iz ŽOK Ferivi Višnjevac.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja