Sport / Nogomet

VIDEO: Mario Meter show!

VIDEO: Mario Meter show!

Odličnu nogometnu predstavu opet su prikazali igrači Osijeka VBK svojoj vjernoj i brojnoj publici na Zrinjevcu.

Sjajnu partiju imao je ponovno najbolji strijelac bijelo-plavih Mario Meter koji je opet postigao tri pogotka i tako bio junak u velikoj i važnoj pobjedi za Osječane. od 4:3. Nacional u crvenoj opremi u Osijek je došao sa željom osvajanja sva 3 boda i tako su se igrom i predstavili gosti, no Osijek je znao odgovoriti na sve izazove. Poveli su prvi Osječani golom Metera, a onda je izjednačio Grcić koji je kao i osječki igrač bio trostruki strijelac.

Na odmoru je bilo 2:2, Meter je stizao prvo vodstvo gostiju ,a onda u nastavku utakmice sve u znaku bijelo-plavih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U vodstvo  3:2 došli su golom Čurkovića, a onda i 4:2 postavlja Meter u posljednjoj minuti kada je i Grcić svojim 3. golom uspio samo ublažiti poraz Nacionala.

Nakon 13. odigranih kola Osječani se nalaze na 9. mjestu na ljestvici s 13 osvojenih bodova koliko ima i osmoplasirana Torcida.

No, razlika izmedju klubova koji su u zoni ispadanja je jako mala i treba biti maksimalno koncentriran i nastaviti ovakvim igrama i u sljedećim kolima.

Sljedeće je gostovanje u Splitu kod Muć Bitumine, posljednjeplasirane momčadi na ljestvici što je prigoda za nova tri boda.

VIDEO:

{youtube}X6zsI7YYRaI{/youtube}

Tekst i video: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!