Sport / Nogomet

VIDEO: Osijek-Šibenik 3:1

VIDEO: Osijek-Šibenik 3:1

Osijek je lakše od očekivanog stigao do prve ovosezonske pobjede u Gradskom vrtu. Na veliko zadovoljstvo domaćih navijača Osječani su odigrali čvrstu utakmicu i glatko svladali bojažljive Šibenčane...
fecb992f3638c4e27529d53dcc2a2482.jpg
Pred oko 1000 gledatelja po teškom terenu Osječani su bolje otvorili susret i imali prvu ozbiljniju prigodu već početnim minutama susreta. Hrvoje Kurtović uputio je udarac s 16 metara, a siguran pogodak spriječila je desna vratnica. Gosti su uzvratili u 18. minuti - Bačelić-Grgić se našao sam pred Kardumom, no osječki vratar je spriječio siguran pogodak. Samo nekoliko minuta kasnije Osječani su stigli do vodstva. Nakon slobodnog udarca Lukačevića lopta se odbila do Zorana Kvržića koji je pogodio nebranjeni dio mreže vratara Slavice.
eb9a6d3b30e33afa81563c882916f5aa.jpg"Kroz dim i maglu prošle su godine bez uspjeha" - transparent je koji su navijači Osijeka izvjesili u 35. minuti susreta. U tim trenucima njihovi miljenici težili su drugom pogotku, a dočekali su ga u završnici prvog poluvremena.
Kada se očekivalo da će prvi dio završiti minimalnom prednošću Osječana, krenula je akcija po boku preko Šorše koji je "slomio" obranu gostiju, ubacio pred vrata gdje se najbolje snašao Barišić koji je prekrasnim "škaricama" pogodio za 2:0. Bio je to rezultat s kojim se otišlo na pauzu.
U 53. minuti već je 3:0 za Osječane - nakon udarca iz kuta kapetan Smoje je skočio zajedno sa šibenskim braničem Spahijom, koji je skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Nakon trećeg pogotka domaćina igra se primirila - domaćini su se zadovoljili visokim vodstvom, a gosti pomirili s porazom.
Iz prvog ozbiljnijeg napada gosti su stigli do počasnog pogotka. Nakon brze kontre u 80. minuti Alispahić se našao ispred Karduma i progurao mu loptu kroz noge za 3:1. Rezultat je to koji je napokon razveselio osječke navijače koji su žestokim navijanjem na koncu utakmice pozdravili svoje miljenike.

VIDEO:

{youtube}Qjx4onazp9E{/youtube}

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEKST: www.sportnet.hr

FOTO: www.kohorta.net i www.031photonews.com

VIDEO: www.stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!