Sport / Nogomet

Štand, reprezentacija, pojačanja, teren...

Štand, reprezentacija, pojačanja, teren...

Druženje s igračima na Trgu Slobode, novi teren, reprezenatcija u Osijeku,...

Božićni štand Kohorte od danas je otvoren na Trgu slobode. Kako bi osim ponude rekvizita ( šalovi, kape, majice, zastavice,…) kohortaši upotpunili sadržaj za sutra (četvrak 23.12.) najavljuju druženje sa igračima NK Osijeka u 12 sati. Druženju će se odazvati gotovo cijela prva momčad iz Gradskog vrta i tom prigodom učlaniti se u Kohortu. Simboličan je to znak povezanosti između igrača i navijača, a u nastavku sezone međusobna povezanost će biti itekako potrebna žele li Osječani krenuti prema vrhu tablice. Prigoda je to i za navijače NK Osijeka da igračima upute sva ona pitanja koja ih muče.

Vijesti iz NK Osijeka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove sezone travnjak Gradskog vrta više je ličio na oranicu nego na zeleni teren pogodan za nogometnu igru. Igrači su isticali teren kao jedan od faktora koji ih je onemogućavao u lijepoj igri, a nakon pobjede u Rijeci od 5:1 kao ključnu stvar dobre igre istaknuli su odličan teren Kantride. Tako je Uprava, sljedećega proljeća,  odlučila krenuti u sanaciju glavnoga terena. Navode kako je financijska konstrukcija zatvorena, a prije nego krenu u sanaciju glavnoga terena već ove zime obnovit će terene s umjetnom travom.

Reprezentacija u Osijeku?

Prema navodima Glasa Slavonije, Osijek bi 04. lipnja mogao biti domaćin utakmice reprezentacije. Ono što je drugačije od dosadašnjih utakmica, ta utakmica će biti kvalifikacijska jer u tome terminu igramo sa reprezentacijom Gruzije.

Pojačanja

Iskusni napadač kao karika koja je nedostajala ove polusezone, trebala bi biti upotpunjena. Iz kluba navode kako intenzivno rade na dovođenju igrača takvoga kalibra. Osim toga, Dino Špehar kao najveća nada Osijeka ove zime neće otići iz kluba što je odlična vijest jer na njemu Osječani planiraju graditi momčad za sljedećih nekoliko sezona.

Josip Knežević, Marko Babić, Jurica Vranješ,…

Hoće li ove zime u redove NK Osijeka doći netko od ove trojice teško je reći. Marko Babić nekoliko puta je potvrdio kako bi se volio vratiti, a za njime bi mogao i Jurica Vranješ. Josip Knežević također bi uskoro mogao promijeniti sredinu jer je njegov klub prije nekoliko dana odlučio istupiti iz prve lige u Rusiji. Josip bi zasigurno bio iznimno pojačanje jer je od njegovoga odlaska u srednjem redu nastala rupa koja do danas nije nadomještena. Njegove asistencije su nešto što će napadaču kojeg se planira dovesti biti neophodno.

Tekst: SiB.hr



Izdvojeno

Reci što misliš!