Sport / Nogomet

Danas počinje Zimko

Danas počinje Zimko

Za usporedbu, na prošlom turniru sudjelovalo je samo 85 sastava četiri kategorije, a ove godine bit će ih čak možda i više od 110. U seniorskoj konkurenciji prijavilo se 40-ak momčadi, kod veterana i kadeta više od 20, pionira je 15, a početnika koji su prvi put dobili mogućnost haklanja na Zimku - sedam. Svi oni u prvom krugu će igrati po skupinama, a nakon toga će se igrati na ispadanje. Veterani i početnici igrat će po tradicionalnom 5+1 sustavu, dok će seniori, kadeti i pioniri igrati po Futsal pravilima 4+1. U svim kategorijama će se primjenjivati pravilo akumuliranih prekršaja.
Tijekom turnira organizator je pripremio i prigodne nagrade za gledatelje, a sve će kulminirati u završnoj večeri, kada će se dijeliti najvrednije tombole. Turnir će se igrati svakodnevno u dvorani Zrinjevac (osim za Badnjak i Božić, te za Silvestrovo i Novu godinu), a ulazak na turnir će se naplaćivati 10 kuna. U prvom tjednu igrat će se samo seniorski i veteranski susreti, a mlađi uzrasti priključit će se nakon božićnih blagdana i igrat će u prijepodnevnim satima.
Planirano je da vrhunac Zimka bude 9. siječnja, kada ćemo dobiti nove pobjednike. Podsjećamo: prošlogodišnji su pobjednici bili Areca kod seniora, Borbaš Securuty (veterani), Consulo (kadeti) i ŠŠK V rajon (pioniri).

TEKST: D.Keler, www.glas-slavonije.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!