Sport / Nogomet

VIDEO: MNK Osijek VBK - Zagreb Zapad 6:5

VIDEO: MNK Osijek VBK - Zagreb Zapad 6:5

Opet su gledatelji na Zrinjevcu vidjeli zanimljivu i do samog kraja neizvjesnu utakmicu. No, na to je publika malog nogometa u Osijeku već navikla, a ovog puta kraj je bio sretan za domaće.
Osječani bili su bolja momčad i u konačnici snalažljivija od sastava Zagreba Zapad, te zasluženo slavila pobjedu rezultatom 6:5.
U prvom poluvremenu bilo je 1:1, Osijek je poveo golom Duvančića, a gosti su izjednačili preko Leskovara. No, prava serija pogodaka, prigoda, obrana vratara i svega što privlači publiku u ovom sportu, dogodila se u drugom djelu igre a bilo je i preokreta pa je uzbuđenje bilo na vrhuncu.
Gosti su u nastavku bolje ušli u susret poveli s 2:1, Osijek VBK se brzo vratio golom Metera, a onda su s 2 nova pogotka bijelo plavi povećali na 4:2.
Ipak, momčad trenera Marina Smoje iako mlada pokazala je još jednom veliku dozu borbenosti, te je igrom izalaganjem dala maksimum na parketu. Isplatilo se to Osječanima, koji serijom od 3 gola uzastopno preokrenuli rezultat a strijelci su bili mladi Nospak, Duvančić iz akumuliranog prekršaja te opet Mario Meter. Meter je uz Duvančića bio najbolji igrač utrakmice i ta 2 iskusna igrača odvela su Osijek VBK do pobjede. Gosti su izjednačili na 5:5 no to nije bio kraj.treći gol Duvančić je zabio minuti u po prije kraja i donio svojoj momčadi važnu pobjedu. Osijek VBK se sada nada rezultatskoj seriji i usponu na ljestvici. Nakon 7 odigranih kola drže 9.mjesto sa 7 osvojenih bodova. Već u utorak gostuju kod Labina a u sljedeći petak u Zrinjevcu dočekuju Vrgorac.

VIDEO:
{youtube}OkAdMeyKH0Y{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!