Sport / Nogomet

VIDEO: Zagreb - Osijek 0:0

VIDEO: Zagreb - Osijek 0:0

Nogometaši Osijeka donijeli su prvi bod s gostovanja ove sezone.
Prva utakmica 3. kola HNL, u Kranjčevićevoj, bila je vrlo teška za gledanje jer su obje momčadi odigrale bez pravog rizika.  

Prva utakmica 3. kola HNL, u Kranjčevićevoj, bila je vrlo teška za gledanje jer su obje momčadi odigrale bez pravog rizika.
Sve je to rezultiralo time da ni jedna momčad praktički nije stvorila ni jednu ozbiljnu priliku za pogodak pa se malobrojna publika na stadionu uglavnom zabavljala sporednim stvarima.

01e41c662dace7714b177aa1809b7dc3.jpgPrvo poluvrijeme proteklo je u potpuno izjednačenoj igri u kojoj ni jedan sastav nije želio previše riskirati, pa nismo vidjeli ništa što bi bilo vrijedno spomena. Na prvu pravu priliku čekali smo gotovo 30 minuta kada je Jurendić dobro probio desni bok, ali njegov udarac nije imao dovoljno preciznosti. Cijelo prvo poluvrijeme proteklo je uglavnom u igri između dva šesnaesterca, jer ni jedna momčad nije željela preuzeti previše rizika. U 36. minuti Osijek je došao do najbolje prilike u prvih 45 minuta kada su Pušić i Šorša odigrali odličnu kombinaciju koju je završio Nikšić udarcem, ali ne dovoljno preciznim da bi iznenadio Višića.
Ni u nastavku nismo gledali ništa bolji nogomet. Oba su se sastava nekako zadovoljila onim što imaju u rukama, to je bio po jedan bod. Opet, najbolju priliku u nastavku utakmice imali su Osječani u 52. minuti kada je Miličević s ruba šesnaesterca pokušao pucati, ali je njegov udarac bio totalno neprecizan. Do kraja je Zagreb stidljivo pokušavao napadati, a Osijek je strpljivo čekao nekakvu priliku za protuudar, ali sinoć nije bilo dovoljno ni volje ni preciznosti da bi ozbiljnije ugrozio vrata suparničke momčadi. Bila je to jedna od onih utakmica o kojoj se malo ima što reći jer su obje momčadi bile posve rezervirane i nisu pružile ni djelić onoga što se od njih očekivalo.

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}uMxvRIGDXUQ{/youtube}

 

TEKST : Dalibor KELER @ www.glas-slavonije.hr

VIDEO: www.stv.hr

FOTO: www.kohorta.net

 


Izdvojeno

Reci što misliš!