Sport / Nogomet

Vrijeme za psihologa u svlačionici NK Osijeka?

Vrijeme za psihologa u svlačionici NK Osijeka?

Neznanje, nesreća ili nešto treće...Teško je opisati što je krivac nogometašima Osijeka za novi poraz na Poljudu.

U trenutku kada Hajduk nije imao ideje, kada je Kardum branio utakmicu karijere, Osječani su si uspijeli zabiti autogol i tako omogućili Hajduku tri boda, a sebe stavili u neugodnu poziciju borbe za ostanak.

Iako destkovani, sa svega 17 igrača, Osječani su do 86-e minute na Poljudu imali 1:1. U vodstvo ih je doveo Pavličić koji je iskoristio grešku domaće obrane. Nisu se dugo radovali jer je najbolji Hajdukov strijelac Vukušić već u 18-toj minuti poravnao rezultat. Niti nakon toga gosti nisu bili inferiorni, dapače nekoliko dobrih prilika nisu uspijeli pretvoriti u pogodak. U drugome poluvremenu Hajduk je pokušao izmjenama promijeniti rezultat, ali je Kardum s nekoliko odličnih obrana držao svoju momčad. Tako je bilo sve do trenutka kada Dino Gavrić uspijeva ono što nije pošlo za nogom Hajdukovcima. Nakon ubačaja Ibričića, Gavrić šalje loptu u gol, ali na nesreću Osijeka ne u gol Hajduka već u svoj vlastiti. Do kraja, pokušali su Osječani izjednačiti, ali Barišić ne uspijeva nakon dobrih ubačaja Lukačevića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako se nastavlja niz da Osijek od Hajduka dobija gol nakon 85-te minute i to u četvrtoj uzastopnoj utakmici. Morati će se zapitati u svlačionici Osijeka da li je problem u glavama te da li je napokon došlo vrijeme da se u klub dovede stručnjak/psiholog koji će svojim savjetima pomoći da se ovakve situacije ne ponavljaju.

Na utakmici je bilo prisutno i 40-ak Kohortaša kojima preostaje dug put kući.

Osijek u posljednjem jesenjskom kolu u subotu ugošćuje Zagreb i sve osim pobjede prije zimske stanke smatralo bi se neuspjehom.

Što Vi mislite kako pomoći nogometašima NK Osijeka da se ovakve situacije više ne događaju: Uključite se u raspravu na forum SiB.hr kao i na forumu Bijelo-plavi.com

Tekst: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!