Sport / Nogomet

1/4 Kupa: Dinamo - Osijek 2:0

1/4 Kupa: Dinamo - Osijek 2:0

4820756ccbff99116caa18ad5248bb90.jpgU četvrtfinalu Kupa Hrvatske nogometaši Osijeka poraženi sa 2:0 su u prvoj utakmici protiv Dinama u Zagrebu.

Bila je to, nažalost, tipična utakmica kada su u pitanju dvoboji ove dvije momčadi. Nogometaši Dinama još su jednom dokazali da su nesavladiva prepreka za Osječane i sigurnom igrom osigurali prednost od dva gola pred uzvrat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dinamo je u vodstvo već u 9-toj minuti doveo Tonel nakon kornera. U prvome poluvremenu Osijek nije zaprijetio niti jednom golmanu Kelavi koji je svoj posljednji gol primio baš protiv Osijeka. U drugo poluvrijeme ponovo se ulazi sa golom Dinama. Ovoga puta precizan je bio Kramarić. Neshvatljiv je mlak i dekoncetriran ulazak Osijeka, kako u samu utakmicu tako i u drugo poluvrijeme. U završnici susreta nakon prekršaja Lukačevića sudac Križarić dosudio je penal, ali Kardum odlično čita Sylvestr-ov udarac i ostavlja nadu za uzvrat. Osječani tijekom cijeloga susreta nisu uputili niti jedan opasan udarac prema golu Dinama, a spašavanju od teškog poraza mogu zahvaliti jedino golmanu Kardumu.

Uzvrat u Gradskom vrtu na je rasporedu 09.12., a nogometaši Osijeka morati će odigrati utakmicu sezone ako žele ostvariti prolaz u polufinale Kupa.

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!