Sport / Nogomet

VIDEO: Maglica u magli

VIDEO: Maglica u magli

U slavonskom derbiju pred oko 2000 gledatelja pobjeda Osijeka.

fdd9084cebfa35b1a7034598d1c75acc.jpgOsijek - Cibalia 1:0

U slavonskom derbiju pred oko 2000 gledatelja pobjeda Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gosti iz Vinkovaca još jednom odlaze iz maglovitog Gradskog vrta praznih ruku. U ovome mileniju Cibalia je uspjela osvojiti tek četiri boda u Osijeku pa se može reći da se tradicija i danas nastavila. Ovoga puta koban za njih bio je mladi napadač Anton Maglica koji je postigao svoj prvijenac u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

U najavi susreta trenet domaćih, Branko Karačić, vinkovčane je okarakterizirao kao favorite pa je i to dodatno "napalilo" osječane. Tako je već u 12. minuti Miličević bio sam pred golmanom Matkovićem, ali puca ravno u njega. Na drugoj strani gosti prijete preko Prgometa no njegov udarac završava u vratnici.

U 32. minuti odlično je ubacio Miličević, a na prvoj vratnici Maglica izvrsno reagira i postiže pogodak za veliko slavlje na jugoistoku i istoku Gradskog vrta. Nakon toga gosti preuzimaju inicijativu no Kardum i domaća obrana uspješno otklanjaju sve prijetnje.

e01aad0c1aac8d2d68ad0e76691d9e28.jpg

U drugom poluvremenu gosti pritišću no bez uspijeha. U 75. minuti Kvržić je mogao staviti točku na i no njegov udarac nakon odličnog prodora završava u vratnici. U završnici susreta Pelaić je zaradio isključenje zbog starta nad odbjeglim Prgometom. Slobodni udarac brani Kardum i slavlje Osječana moglo je započeti.

U sljedećem kolu Osječani gostuju u Splitu kod Hajduka, a tijekom tjedna će odigrati i kup utakmicu s Dinamom u Zagrebu. Iz Kohorte pozivaju sve navijače da im se pridruže i na krilima pobjede protiv susjeda pomognu igračima na putu do novih uspjeha. Sve detalje oko puta možete saznati na Internet stranicama Kohorte.

Počast Vukovaru

Povodom 19-te obljetnice pada Vukovara, Kohorta i Ultrasi u 19-toj minuti prigodnim porukama i povicima podsjetili su na veliku tragediju našega naroda. Zanimljivo, ovoga puta provokacije između dviju skupina verbalne provokacije su bile minimalne što je svakako za pozdraviti, posebno u dane kada se sjećamo Vukovara.

VIDEO:
{youtube}KtDID3LKyIo{/youtube}

9630fcc1f41c552f0f12a0b0a9c97eea.jpg

ba90024a9c16762284a9dced57194be2.jpg

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!