Sport / Nogomet

NK Osijek - Slaven 1:1 - jedan ko nijedan!

NK Osijek - Slaven 1:1 - jedan ko nijedan!

Susret Osijeka i Slavena završio je neodlučeno ali po mišljenju većine domaćih navijača gosti mogu žaliti za sva tri boda. Slaven je poveo autogolom Pelaića nakon prodora Aljoše Vojnovića a Osijeku je bod donio mladi Dino Špehar.
c2a9716c455d10b97cfecf5a5c80684d.jpg
Iako je Osijek u prvim minutama nešto bolje krenuo i imao preko Miličevića prvu, a kasnije se pokazalo i jedinu priliku u prvom poluvremenu, gosti su se brzo pribrali i preuzeli loptu u svoje noge. Već u 14. minuti Pelaić je sa crte spasio siguran pogodak Vojnovića. Imao je Vojnović zatim priliku i glavom zatresti mrežu svog matičnog kluba, ali Kardum je bio siguran. Pred kraj prvog dijela još dvije prilike za goste. Prvo je Mujanović bio prekratak a posljednju priliku prvog dijela zapucao je Milardović koji je izašao sam pred Karduma ali vratar domačih dobro je reagirao.
U drugom dijelu momčad trenera Karačića krenula je bolje jer lošije od pokaznaog u prvih 45. minuta nije moglo. Bilo je više agresije i odlučnosti ali ne i koristi pa je opet nakon početne inicijative domaćih Slaven preko Gregurine imao prvu veliku prigodu. Kardum je još jednom spasio sigurno vodstvo gostiju.
2e33708580fc18ff282cd91868623bba.jpg
Sreće je Osijek imao i u 68. minuti kad je Lukačević spašavao sa gol linije, ali od 73. više ni sreća nije mogla spasiti Osječane. Vojnović je po tko zna koji puta pobjegao obrani Osijeka i ubacio pred gol a Pelaić je u pokušaju da izbije loptu zatresao vlastitu mrežu.
Činilo se tada da gosti sigurno nose sva 3 boda, ali jedan odličan ubačaj Kvržića spretno je u gol sproveo mladi Dino Špehar i tako postigao svoj prvoligaški prvijenac. Čestitamo!
Do kraja Osijek je uz pomoć publike probao doći do sva tri boda ali uz ovako slabu igru nerealan je i ovaj bod.
Zapravo cijeli ovaj tekst mogli smo svesti na to da je igrač utakmice Kardum koji je uz Kohortu bio jedini raspoložen domaćin.

 

Osijek je nastupio u sastavu: Kardum, Gavrić, Čaušić, Lukačević, Pelaić, Pušić, Kurtović, Kvržić, Jugović, Miličević, Maglica a u igru su naknadno ušli Vidaković, Barišić i Špehar

71f22f22864c56fb2ba87824aad6d200.jpg

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!