Sport / Nogomet

VIDEO: Hoćemo li upaliti svjetlo?

VIDEO: Hoćemo li upaliti svjetlo?

(subota, 16:00h, Stadion Gradski vrt)

Crnilo. Tako u jednoj riječi možemo opisati trenutno stanje u hrvatskom nogometu u trenutku kad se hrvatski nogometni „titani“ Marković i Štimac bore za fotelju u Rusanovoj, kad se pravila i formati lige mijenjaju kako kome odgovara, kad nogometni menadžeri drmaju klubovima i tuže igrače,… U tom trenutku naš NK Osijek se bori za ostanak u ligi. Da li je to budućnost našega kluba? Druga liga? Prosječnost? Podilaženje drugim klubovima kad se tko sjeti? Svi mi navijači želimo vjerovati da to nije tako, ali nas surova realnost svaki puta ponovo ošamari.

NK Osijek mora biti institucija, a to može postići samo radom i radom i radom. SVI u klubu i oko kluba moraju prestati naricati nad vlastitom sudbinom, donijeti jasan i ostvariv financijski plan, plan djelatnosti na polju marketinga (ne, marketing nisu samo rekviziti u FUN shopu), ali prije svega početi stvarati mentalitet „mi smo NK Osijek, mi ćemo pobijediti“. Jasno je da se to ne može desiti preko noći, ali je krajnje vrijeme da se pokrenemo.

1grnet.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U tom svjetlu NK Osijek sutra u 16:00h igra utakmicu sa Slaven Belupom. U toj utakmici nedostajati će ponajbolji igrač ove sezone Tomislav Šorša, ponovo ozlijeđeni Ivan Ibriks , kapetan Smoje te Vedran Nikšić. U napadačkom dijelu Jugović će zaigrati na lijevoj strani veznoga reda, dok će Pušić igrati u sredini. Umjesto Ibriksa očekuje se Mladen Pelaić, a Karačić još važe koga staviti u sami vrh napada uz Miličevića.

Nama, mazohistima, ne preostaje ništa drugo nego doći i podržati naš klub, jer ako mi nećemo biti uvijek uz njega pitanje je tko hoće?! I zato dođite svi na stadion Gradski vrt, i Kohorta obećava dobru atmosferu (ponesite svi šalove), a vjerujemo da će i igrači na terenu shvatiti da je jedini pravi put borba za svaki milimetar terena i za svaku loptu.


VIDEO:
{youtube}IaWOQC_j-_4{/youtube}

{youtube}CyM2aO0u31s{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!