Sport / Nogomet

NK Karlovac - NK Osijek 1:0

NK Karlovac - NK Osijek 1:0

Opet na samo bod od zone ispadanja...

f139c24111e4664913ccbd065703032b.jpg

Osječani su već od samog početka loše ušli u utakmicu. Iako nije bilo značajnijih opasnosti po vratare u prvih desetak minuta, Osijek je još jednom izgledao bezvoljno na terenu i olako gubio lopte. Domaćini su tu jalovost kaznili već nakon 15 minuta kada je nakon dobrog ubacivanja Jerneića, loše čuvani Kovačević pogađa glavom za 1:0.
Slijedećih par minuta Karlovac pokušava povećati prednost, ali bez uspijeha. Tu vrijedi istaknuti pokušaj Novinića koji je zaustavljen dobrom intervencijom Karduma.
Nakon toga Osijek pokušava poravnati rezultat, prvo pokušajem Kvržića koji odlazi preko gola u 22. minuti, a zatim i Ibriksa koji također promašuje gol. Osijek i dalje nastavlja sa napadima, gdje vrijedi istaknuti i prigodu Gavrića gdje lopta odlazi pokraj vratnice. Iako Osijek pred kraj prvog poluvremena pokušava pojačati svoju inicijativu, zbog netočnih dodavanja, ne dolazi do konkretnih pokušaja pred golom Karlovca tako da prvo poluvrijeme završavamo bez udarca u okvir gola Karlovčana.

c939aebd59c991254a1a974d33de9a25.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U drugom poluvremenu ponavlja se repriza prvoga. Opet Karlovac preuzima inicijativu i napada Kardumov gol. Batarelo se našao oči u oči s Kardumom, pada no sudac Grizelj opravdano odmahuje rukom budući da je vratar Osijeka prije bio na lopti. Dvije minute poslije ponovno prijete Karlovčani kada je Jerneić "slomio" osječkog braniča, pucao, ali pored gola.
U 57. minuti mat pozicija za Osijek, Kvržić je odigrao dupli pas s Nikšićem, Kvržić se našao sam na 15 metara i pucao, Lovrić je otišao u jednu stranu, lopta u drugu, ali samo do vratnice. Nova velika prilika za Osijek došla je u 61. minuti - Lovrić je slabo reagirao na jednu loptu koja mu se odbila do Maglice na pet metara koji pogađa Lovrića u prsa. Bila je to još jedna propuštena prigoda Osječana iz rubrike "nemoguće".
I Karlovčani su se u 83. minuti upisali u rubriku "nemoguće" - Špišić je pucao, a Kardum skrenuo do vratnice, lopta se odbila do Jerneića koji je s 5 metara promašio prazna vrata. U 88. minuti Karlovčani zabijaju pogodak, no pomoćni sudac je prosudio da se radilo o nedozvoljenoj poziciji i poništava gol.
Nažalost poraz i još jedna utakmica ove sezone u kojoj su Bijelo-plavi prezentirali svoju izuzetnu neefikasnost...

f8cd61af9881d7b70d42b2d2b0f798b9.jpg
Osijek je cijelu utakmicu imao podršku 70-ak Kohortaša.

Tekst/foto: SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!