Sport / Nogomet

FOTO: Široki porazio Osijek

FOTO: Široki porazio Osijek

U prijateljskoj utakmici koja je odigrana na sportskom centru Musa- Karačić Široki Brijeg pobijedio je Osijek sa rezultatom 1:0.

U prijateljskoj utakmici koja je odigrana na sportskom centru "Musa- Karačić" Široki Brijeg pobijedio je Osijek sa rezultatom 1:0.

Široki Brijeg: Bilobrk, Ljubić, Džidić, Brekalo, Bertoša, Marciano, Serdarušić, Ivanković, Ćorić, Wagner, Zakarić. Još su igrali: Marić, Kukavica, Marković, Jefton, Kožul, Božić, Karačić, Kvesić, Kožulj, Mišić, Roskam, Barišić.

siroki osijek_sibhr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lukačević, Šorša, Kurtović, Babić, Kvržić, Jugović, Ljubojević. Vargić, Glavaš, Lešković, Bubalo, Pušić, Perošević, Maglica

siroki osijek_sibhr_07

Široki Brijeg došao je u vodstvo već na početku utakmice kada nakon slobodnog udarca lopta dolazi do Zakarića koji pogađa za 1:0. Dvojbena situacija jer su se u trenutku slobodnog udarca dvojica Širokobriježana nalazila u zaleđu, međutim pomoćni sudac nije ništa signalizirao.

siroki osijek_sibhr_02

Do kraja prvog poluvremena dosuđen je i jedanaesterac za Široki, ali udarac Ivankovića odlično brani Kardum.

siroki osijek_sibhr_03

U nastavku utakmice Osječani su bili bolji i pokušavali su doći do izjednačenja propustivši nekoliko izglednih prilika, dok s druge strane Široki je preko odličnog Kožulja imao veliku priliku ali njegov udarac brani Vargić.

siroki osijek_sibhr_04

[span class=camera]FOTO: Osijek svladao Zrinjski 5:3[/span]

siroki osijek_sibhr_05

siroki osijek_sibhr_08

siroki osijek_sibhr_09

siroki osijek_sibhr_10

siroki osijek_sibhr_1

NK Osijek bi sutra i prekosutra trebao odigrati prijateljske susrete s Željezničarom iz Sarajeva.

[span class=camera]FOTO: Osijek svladao Zrinjski 5:3[/span]

Foto: SiB.hr
  


Izdvojeno

Reci što misliš!