Sport / Nogomet

Igor Budiša potpisuje za Osijek, uskoro nova Uprava

Igor Budiša potpisuje za Osijek, uskoro nova Uprava

Igor Budiša, nakon godina lutanja po svijetu i Hrvatskoj vraća se u svoj matični klub. Ako je suditi prema riječima Miroslava Žitnjaka, među sportskim novinarima u gradu, ovaj lijevonogi obrambeni igrač trebao bi potpisati za svoj 14-ti klub u karijeri.

Potraga za srećom je misao vodilja koja je Osječanina kroz sve godine profesionalne karijere vodila. Jedanaest godina je proveo u inozemstvu, a zanimljivo je da je prošao na probi u svakome klubu u kojemu se i okušao. Ove zime raskinuo je ugovor sa Splitom i kao slobodan igrač trebao bi sletiti u bijelo-plavo jato.

Tako će pozicija koju do sada pokriva Josip Lukačević dobiti pojačanje i to prvenstveno u njezinom obrambenom dijelu gdje je nemali broj puta u prvome dijelu sezone "curilo" i protivnici su stvarali prigode. Osim toga iskustvo ovog 33-godišnjaka značajno bi trebalo pomoći momčadi u nastojanjima da izbore prolazak u finale Kupa protiv Cibalije kao i što bolju poziciju u nastavku prvenstva.

I dalje bez Uprave

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što su sa mjesta predsjednika i direktora odstupili Špehar i Matković, NK Osijek ostao je bez svojih čelnih ljudi. Iako se za sada ne spominju imena čini se kako je rješenje na pomolu. Prema informacijama koje imamo iz kluba, do kraja ovoga tjedna trebao bi biti poznat datum održavanja skupštine, ali i kandidati za čelna mjesta u klubu.

Nužno je raspetljavanje gordijskog čvora ukoliko se želi u nastavak sezone ući sa mislima samo na rezultat na terenu, te napredak u financijskom i marketinškome smislu.

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: RNK Split
   


Izdvojeno

Reci što misliš!