Sport / Nogomet

Humanitarni sportski spektakl u ŠD Zrinjevac

Humanitarni sportski spektakl u ŠD Zrinjevac

Drugi put zaredom u osječkoj dvorani Zrinjevac održat će se veliki humanitarni malonogometni turnir pod nazivom «Turnir 8 kafića».



Spektakl na kojem će nastupiti brojna poznata nogometna imena ići će u prilog djeci s posebnim potrebama u Centru za odgoj i obrazovanje Ivan Štark.

Prošlogodišnji prvi turnir 8 kafića pokazao se punim pogotkom, a organizatori su uspjeli skupiti više od 82 tisuće kuna što je bilo potrebno za kupnju igrala za djecu s posebnim potrebama.

Ove godine očekuje se još veći spektakl na kojem će se prikupiti dovoljan broj novca za kupnju potrebnih igrala za djecu.

Igralište za djecu s posebnim potrebama Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark nije dovoljno opremljeno, i organizatori su planirali kupnju 9 ili 10 igrala s kojima bi polaznici centra dobili novi park ali konačno i prigodu da svi s motoričkim sposobnostima to mogu i pokazati na primjerenim igraonicama.

Cjena ulaznice je 20 kuna a svaki gledatelj koji posjeti dvoranu Zrinjevac kupnjom ulaznice donira i kap dobrote, a uz to nazočit će vrhunskim nogometnim potezima bivših reprezentativaca i poznatih imena.

No, zvijezde večeri bit će djeca COO Ivan Štark, koja će pokazati svoju plesnu točku, a bit će odigrane i revijalne utakmice poput one članova gradskog poglavarstva i ŽNK Osijek. Humanitarni sportski spektakl počinje u nedjelju 18.ovog mjeseca u 16 sati i trajat će sve do 21 sat.


Tekst: STV

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!