Sport / Nogomet

Najava: Kup Hrvatske Osijek – Šibenik

Najava: Kup Hrvatske Osijek – Šibenik

Već sutra (srijeda u 17h) Osječane očekuje bitna utakmica osmine finala nogometnog kupa Hrvatske protiv momčadi Šibenika. Ove sezone, u sklopu prvenstva, Osječani su već porazili Šibenik na svome terenu rezultatom 3:1 pa se s pravom nadaju pozitivnom rezultatu i u nadolazećoj utakmici. Očekuje se da će sutra na teren Gradskog vrta u 17 sati istrčati ista 11-orica kao i u Rijeci.

To bi značilo da će Osijek zaigrati u sljedećem sastavu: Kardum, Ibriks, Smoje, Gavrić, Lukačević, Kurtović, Šorša, Jugović, Kvržić, Miličević, Nikšić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pragu dogovor sa Croatia osiguranjem

Nakon što su se u medijima prije nekoliko dana čelnici NK Osijeka požalili kako osiguravajuća kuća Croatia osiguranje ne ispunjava svoje obveze te želi smanjiti iznos ugovora sa šest na jedan milijun kuna po sezoni, čini se kako je dogovor između dviju strana blizu. Kako saznajemo Croatia osiguranje i dalje nudi ugovor koji je smanjen u odnosu na prvotni, ali za klub iz Wilsonove ipak značajan jer se radi o dva milijuna kuna po sezoni. Uz taj ugovor čelnici kluba pokušavaju naći i manje sponzore kako bi uspjeli financirati sezonu do kraja.

Ulaz na JUGOISTOK besplatan

Kako bi se zahvalili najvjernijim navijačima, Kohorti, uprava kluba odlučila je da će ulaz na jugoistočnu tribinu biti BESPLATAN. Svi koji žele svojim navijanjem pomoći igračima mogu se pridružiti kohortašima koji poručuju da ni ovoga puta neće iznevjeriti svoj voljeni klub.

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!