Sport / Nogomet

FOTO: Pobjeda Osijeka za kraj polusezone

FOTO: Pobjeda Osijeka za kraj polusezone

Nogometaši Osijeka pobjedom su okončali jesenjski dio prvenstva HNL-a. U Gradskome vrtu rezultatom 2:1 poražena je Istra.

Nogometaši Osijeka pobjedom su okončali jesenjski dio prvenstva HNL-a. U Gradskome vrtu rezultatom 2:1 poražena je Istra.

os istra 495 2

Akumulirao se umor u nogama igrača Vlade Bilića i vidjelo se to posebno u prvome poluvremenu kada je Istra ima premoć u prvih 35 minuta igre. Jedinu pravu priliku u tome periodu promašio je Belle, da bi u toj 35. minuti Istra došla u vodstvo. Goran Roce iskoristio je dodavanje Bellea i matirao Karduma za slavlje pristiglih Demona.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije dugo trajalo slavlje gostiju. Već u slijedećem napadu iz jednoga prekida Babić odlično ubacuje na glavu Gavrića, a ovaj vraća stvari na početak.

os istra 495 4

I u drugome poluvremenu igralo se dosta slabo, a priliku za potpuni preokret propustio je Ljubojević, odnosno vratar Mance fantastično je reagirao i blokirao njegov udarac.

os istra 495 3

U junaka susreta prometnuo se Barišić čiji je prvi dodir s loptom završio u golu. Na asistenciju, u posljednje vrijeme ponajboljeg igrača Osijeka, Zorana Kvržića, zabio je gol glavom u suprotni kut vratara.

os istra 495 1

Ovim rezultatom, Osijek je polusezonu završio na petome mjestu sa 26. bodova, a plasirao se i u polufinale Kupa Hrvatske pa se navijači Bijelo-plavih imaju nadati dobrim rezultatima i na proljeće. Prije toga slijedi potraga za novim predsjednikom kluba kojemu će prvi zadatak biti pronalaženje sredstava za drugi dio sezone.

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!