Sport / Nogomet

FOTO I VIDEO: Pala Rijeka, Osijek u polufinalu Kupa!

FOTO I VIDEO: Pala Rijeka, Osijek u polufinalu Kupa!

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala nogometnog Kupa Hrvatske nogometaši Osijeka još jednom su pobjedili Rijeku (2:0) i tako se plasirali u polufinale nakon dugih sezona čekanja.

Naime, posljednji puta u polufinalu su igrali u sezoni 2004./2005. pa je samim time ovaj uspjeh hvale vrijedan. Mnogi će reći kako se to trebalo dogoditi puno ranije, ali to ne treba i ne smije umanjiti ovaj rezultat.

O samoj igri nećemo puno pisati, ali ćemo reći kako je Rijeka još jednom bila relativno lak zalogaj za Osijek i kako Kardum i nije imao pretjerano razloga za intervencijama. Po hladnom i maglovitom vremenu strijelci su bili Krvžić nakon jednog solo prodora u prvome dijelu i Maglica nakon jednog udarca iz kuta.

os-ri3 495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U polufinalu Osijek već čekaju Zagreb koji je izbacio Hajduk te Cibalija koja je teškom mukom izborila prolaz protiv Vinogradara. Vjerovatni četvrti sudionik, kojeg bi bilo dobro izbječi, je zagrebački Dinamo koji će se svoje utakmice odigratina proljeće.

os-ri4 495

[important title=Shit happens]Usprkos svim naporima uredništva portala i produkcijske kuće 2TV satellite communications svi oni koji su željeli, nisu mogli pratiti live stream utakmice. Kako se radilo o eksperimentalnome prijenosu nadamo se kako nam nećete pretjerano zamjeriti na tome.

Gotovo 10000 klikova na sami članak tijekom nešto manje od dva sata govori nam kako su ljudi željni ovakvih prijenosa pa ćemo svakako nastojati i u budućnosti omogućiti svim našim čitateljima gledanje sportskih, glazbenih i ostalih događaja.[/important]

[important title=Kohorta u magli]Svoj obol ovoj utakmici dala je i Kohorta koje se okupilo nešto više od 150 na jugoistočnoj tribini skrivenoj u magli. U prvome poluvremenu podigli su  i dimnu zavjesu bakljadom, a za pohvaliti je kako niti jedna baklja nije završila u terenu.

Na kraju utakmice igrači su se zahvalili na podršci navijačima pa je to znak kako su međusobna razmimolilaženja igrača i navijača prošlost. Slijedi još jedna utakmica u prvenstvu, a nakon toga pripreme i nastavak sezone u kojoj će Osijek putem Kupa pokušati izboriti Europu.[/important]

os-ri1 495

VIDEO:

Tekst: T.Maltašić/SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!