Sport / Nogomet

Spas sezone ili potpuni krah? Svi na utakmicu odluke!

Spas sezone ili potpuni krah? Svi na utakmicu odluke!

Bijelo-plavi su na pragu polufinala kupa koje nisu vidjeli još od sezone 2004./2005. Sutra igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala protiv Riječana.

NK Osijek - HNK Rijeka (srijeda 30.11.2011. u 16h)

Bijelo-plavi su na pragu polufinala kupa koje nisu vidjeli još od sezone 2004./2005. Sutra igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala protiv Riječana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz prvog susreta sa Kantride nosimo lijepu prednost, gostujuću pobjedu od 2-1 koja nam  s pravom daje nadati se prolasku u polufinale, ali kako NK Osijek igra ove sezone, posebno domaće utakmice, treba biti oprezan. Na to upozorava i trener Vlado Bilić:

"Lijepa je to zaliha, ali ni slučajno ne smijemo pomisliti da smo završili posao. Očekujem da će Riječani ubaciti dozu rizika, a to nije loša stvar za nas."

Inače ovo će biti treći susret ova dva kluba u samo tjedan dana, ujedno i najvažniji. Bijelo-plavima će sigurno trebati podrška sa tribina, stoga pozivamo sve navijače na sutrašnju utakmicu koja počinje u 16h na stadionu Gradski vrt. Cijene ulaznica su standardne (istok 30kn, zapad 40kn, jug besplatan za djecu i umirovljenike), a napomenimo da godišnje karte vrijede također i za kup utakmice.

Prolaz u polufinale kupa dao bi nam nade za proljeće, a o porazu ne želimo ni razmišljati...

[blockquote]KOHORTA: Utakmica sezone, svi na jugoistok!

svi na jugostiok osijek-rijekaU srijedu u 16h igramo utakmicu sezone, uzvrat četvrtfinala kupa s Rijekom. S Kantride nosimo povoljan rezultat od 2-1 u našu korist. Napunimo tribine i podržimo naše momke da prođu i donesu konačnu pobjedu nama i sebi te prolaz u polufinale kupa. U slučaju da krene loše, mi moramo biti ključna podrška našim igračima, nemojmo osuđivati svaki krivi pokret ili mogući promašaj nego ih podržimo bez obzira sve do kraja. Glasno i navijačkom pjesmom uz pravu domaćinsku atmosferu. PODRŠKA=POBJEDA!
Također ponesimo svi šalove na utakmicu, cijena ulaznice će biti standardnih 10 kuna, a za sve one koji ponesu sa sobom šal od Kohorte ili Osijeka upad će bit Medu odnosno simboličnih 5 kn!
Idemo zajedno do pobjede, TRIBINA JUGOISTOK![/blockquote]

[important title=POKLANJAMO 5x1 ULAZNICU]Za sutrašnju utakmicu poklanjamo vam pet ulaznica. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentar ispod članka upisati "Želim ići na utakmicu Osijek-Rijeka!". Dobitnike ćemo objaviti sutra prijepodne.

Dobitnici: Josip Šestanj, Ervin Anđal, Ksenija Takač, Mijo Jelec, Davor Milaković

Dobitnici svoje ulaznice podižu na blagajni ispod istočne tribine prije početka utakmice.[/important]

D.M. (SiB.hr)

  


Izdvojeno

Reci što misliš!