Sport / Nogomet

VIDEO: Pet komada, pet komada!

VIDEO: Pet komada, pet komada!

Naime, Osječani su u sklopu 12. kola Prve HNL došli do svoje četvrte pobjede i to rezultatom 5:1 na gostovanju u Rijeci.
Momčad iz grada na Dravi u rano vodstvo (7. min) doveo je sjajnim pogotkom Ivan Miličević, ali su se Riječani vratili u igru već u 23 minuti kad Štrok pogađa za 1:1.  Kada su svi očekivali da će domaći zagospodariti terenom Osjek je krenio još agresivnije u napad što im se do poluvremena višestruko isplatilo. U 29. minuti kapetan Smoje nakon ubacivanja iz kornera zabija za 1:2, a nakon dobre i duge akcije Nikšić u 39-toj povisuje na 1:3.
Početkom drugoga poluvremena domaći pokušavaju pritiskom na sredini terena nametnuti inicijativu, ali da će svi njihovi pokušaji biti uzaludni pobrinio se jedan od ponajboljih osječkih prvotimaca u dosadašnjem dijelu prvenstva, Tomislav Šorša koji postiže pogodak za 1:4 uz, moramo ipak reći, malu pomoć domaćeg vratara.
Do kraja susreta Osijek je imao još par lijepih prilika a jednu od njih iskoristio je Mile Škorić i tako Rijeci podario petardu, a  razveselio grupu od 50ak kohortaša iako ih je na put otputovalo vise od 50, ali nisu svi uspjeli ući na stadion.
Osijek nakon današnje pobjede ima 16 bodova a na tablici to znači tek 9. mjesto. U sljedećem kolu Osječani igraju u Gradskom vrtu protiv NK Varaždina koji je u vrlo dobroj formi (u ovome kolu ostvarili su svoju šestu pobjedu) te će igrači Branka Karačića morati biti na razini kao u Rijeci. Prije toga slijedi važan susret osmine finala protiv momčadi Šibenika. Utakmica se igra u srijedu na Gradskom vrtu (17h).

Pogledajte VIDEO na www.hrt.hr

Tekst: SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!