Sport / Nogomet

Club Brugge dolazi u Zagreb po Dinu Špehara!?

Club Brugge dolazi u Zagreb po Dinu Špehara!?

Lista klubova koji se interesiraju za mladog Dinu Špehara svakim danom sve je duža. Nakon što je Bayern poslao službenu ponudu za šesnaestogodišnjeg Dinu, sada je zanimanje pokazao Club Brugge, bivši klub njegovo oca Roberta Špehara.
8ad5eec669b2ffd63913f18994b62abc.jpg
Predsjednik NK Osijeka, a ujedno i menadžer svog sina,  potvrdio je kako se njegov bivši klub raspituje za Dinine usluge, te da će im prilikom njihova gostovanja u četvrtak u Zagrebu pokloniti DVD sa snimkama njegova raskošna talenta. "To je sve što im mogu ponuditi, ali o nekakvom transferu još nema govora. Dino je premlad za transfer" - zaključuje Špehar stariji.
Podsjetimo kako je Robert Špehar u dvije sezone igranja u Club Bruggeu u 49 utakmica zabio 37 golova, dok je Špehar mlađi u 6 godina igranja u mlađim kategorijama NK Osijeka zabio preko 300 golova. Potvrda njegove kvalitete jest dres sa brojem 10 kojega nosi u reprezentaciji Hrvatske do 17 godina. Kako bi se NK Osijek osigurao od preranog odlaska svog novog dragulja, prošlog je tjedan s njim  potpisan profesionalni ugovor na tri godine. Špehar junior je tako postao najmlađi igrač sa profesionalnim ugovorom u povijesti NK Osijeka.

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!