Sport / Nogomet

NK Osijek - Na Poljudu jedan "ugurat" pa što bude...

NK Osijek - Na Poljudu jedan

Cilj je u slijedećoj prvenstvenoj utakmici, u subotu u susretu s Hajdukom postići zgoditak. Vlado Bilić misli kako njegova momčad unatoč povredama koje neki od njegovih igrača još uvijek „nose" može dobro odigrati na Poljudu.

kohorta st 400Cilj je u slijedećoj prvenstvenoj utakmici, u subotu u susretu s Hajdukom postići zgoditak. Vlado Bilić prvi trener NK Osijeka misli kako njegova momčad unatoč povredama koje neki od njegovih igrača još uvijek „nose" može dobro odigrati kod sastava koji više nije u mogućnosti biti prvakom države.

Sastav Hajduka, procjenjuje Bilić, ipak će biti pod većim pritiskom od njegove momčadi i zbog utakmice u Karlovcu gdje je Hajduk izvukao samo bod. Smoje još nije u potpunosti oporavljen, žale se Kvržić i Miličević. Neki od nabrojanog prvog sastava prošli su viroze, no svima je velika želja nastupiti na Poljudu. Stoga je i prije zadnjeg treninga pred put (ide se u petak) Bilić nabrojao momčad; Kardum, Ibriks, Smoje, Gavrić, Vrgoč, Šorša, Kvržić, Lukačević, Milčičević, Babić i Ljubojević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Branko Vrgoč je na istoj konferenciji za novinstvo rekao kako će on i drugi igrači obrane morati podnijeti glavni pritisak na utakmici, no kako se nada da će napadači odraditi svoj posao ako se ukaže prigoda. Zahora će zaigrati s Varaždinom u slijedećem kolu u Osijeku.

Osječani se rado sjete kada je 2008 Osijek pobijedio Hajduk 0:2 golovima Primorca.

 

Tekst: Radio Osijek
Foto: Kohorta.net
Video: STV

 

   

    


Izdvojeno

Reci što misliš!