Sport / Nogomet

Lučko otkinulo dva boda Osijeku

Lučko otkinulo dva boda Osijeku

Osijek - Lučko 2:2 (0:2)

os_lucko_2011_495_1

U utakmicu su Osječani ušli sa ponešto izmjenjenim sastavom negoli u proteklim utakmicama jer su Smoje, Vidaković, Miličević i Kvržić izostali zbog ozljeda. Njima je potrebno dodati i Ljubojevića koji još uvijek nije dovoljno spreman za cijelu utakmicu. Ostavilo je to traga na momčadi pa je trebalo gotovo 70 minuta da pronađu svoju igru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za to vrijeme, igrači Lučkog koje je u Osijek došlo sa ciljem ne izgubiti, hrabrom igrom natjerali su domaćine u pogreške za vodstvo od 2:0 na poluvremenu. Iako je Osijek prije toga imao nekoliko poluprilika, ali je  Prijić na asistenciju Šorše te još jednom udarcem s ruba šesnaesterca bio nedovoljno precizan.

os_lucko_2011_495_2

Lučko je povelo u 32. minuti sjajnim pogotkom Olivera Petraka, no svemu je prethodila pogreška Barišića u napadu koji je zbog pretjeranog kompliciranja izgubio jednu loptu. I kada  se mislilo da je to sve što će Lučko uspjeti napraviti, u posljednim minutama poluvremena uslijedio je novi šok i zvižduci na Gradskome vrtu. Josip Fuček je zabio za 0:2 nakon što su gosti izveli jedan udarac iz kornera.

U drugo poluvrijeme Bilić uvodi Ljubojevića i Aleksića koji su podigli ritam igre bijelo-plavih. Napadali su, ali bez uspjeha sve do 77. minute kada nakon gužve i nekoliko odbijanaca Šorša uspjeva pogoditi za smanjenje. Istočna tribina podigla se tada na noge i dala dodatni impuls igračima koji su nastavili napadati dok su igrači Lučkog pokušali odugovlačenjem igre ostvariti prvu gostujuću pobjedu. Ipak, već 6 minuta kasnije, izjednačenje nakon što je Marko Babić poslao loptu u mrežu.

os_lucko_2011_495_3

Već minutu i pol kasnije nevjerovatan promašaj Babića. Sam je bio na nekoliko metara od praznoga gola, ali loptu šalje preko vrata uz uzdahe tribina. Ostalo je tako 2:2, što zasigurno nije zadovoljavajući rezultat ukoliko Osijek želi ostati pri vrhu ljestvice.

os_lucko_2011_495_4

VIDEO (MaxTV):

Nakon ovoga kola slijedi reprezentativna stanka, a nakon toga Osijek ide u goste Hajduku.

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: M.B./SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!