Sport / Nogomet

Osijek dočekuje Lučko oslabljen ozljedama i bez Zahore

Osijek dočekuje Lučko oslabljen ozljedama i bez Zahore

NK Osijek sutra ugošćuje novog prvoligaša Lučko. Bacimo li pogleda na tablicu, trebao bi to biti lagan posao za Bijelo-plave. Lučko je tek na pretposljednjem mjestu, sa samo 5 osvojenih bodova.

No veliki problem Vladi Biliću stvara to što na raspolaganju nema gotovo pola igračkog kadra. Ozljede, bolesti i suspenzija zbog kartona  otežale su mu sastavljanje momčadi za ovu utakmicu.

"Svi očekuju lagan posao kada se pogleda tablica, no za ovu utakmicu je potreban velik oprez i trebat će nam podrška navijača da bismo dobili i drugu uzastopnu utakmicu kod kuće. Potrudit ćemo se da to napravimo, ali imamo jako puno problema. Imam toliko bolesnih i ozlijeđenih igrača da zaista ne znam tko će nastupiti u subotu. Sigurno neće biti Miličevića zbog kartona i Smoje koji je do daljnjeg izvan kadra", rekao je trener Osijeka na press konferenciji održanoj jučer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako god bilo, Osijek sutra mora pobjediti i sve osim 3 boda bilo bi još jedno veliko razočaranje za sve navijače. Pobjeda bi nas učvrstila u vrhu tablice pred vrlo važno gostovanje na Poljudu.

Dario Zahora

Dario Zahora jučer je i službeno postao nova Osijekova akvizicija, no još nije u kadru s kojim se računa za sutrašnju utakmicu.

"Bez kluba sam 30-ak dana. S mojim posljednjim klubom Lokomotivom iz Plovdiva prošao sam dvomjesečne pripreme, ali tamo jednostavno nisam bio sretan, pa smo sporazumno raskinuli ugovor. Tako da nisam u lošem tjelesnom stanju. Nedostaje mi natjecateljskih utakmica. No, u prvenstvu sada dolazi stanka i to će biti prilika da još bolje upoznam suigrače i posve se spremim za nastupe. Ostalo je u trenerovim rukama. Moram reći da sam prihvaćem odlično, a dalje je sve na meni, da se dokažem. Došao sam pomoći Osijeku da ostvari svoje ciljeve i to je na prvom mjestu, a jasno je da će eventualni klupski uspjeh uz moj skromni doprinos pomoći i meni u nastavku karijere", zaključio je Dario Zahora za Glas Slavonije.

[blockquote]Osijek - Lučko

Stadion Gradski vrt
Subota, 01.10.2011.
Početak u 18h

Cijena ulaznica:
Tribina zapad: 40kn
Tribina istok: 30kn
Djeca: 10kn
Tribina jug (ispod semafora): besplatno za djecu i umirovljenike
Tribina jugoistok (Kohorta): 10kn[/blockquote]


[important title=POKLANJAMO 5x1 ulaznicu]Za sutrašnju utakmicu u Gradskom vrtu poklanjamo vam 5x1 ulaznicu. Potrebno je samo "lajkati" ovaj članak i u komentar upisati Samo pobjede nam daj! Dobitnike objavljujemo sutra.

Na utakmicu idu:

Sonja Iža
Antonija Škoac
Marko Dubravac
Daniel Špiranec
Klaudija Horvat[/important]

Tekst: D.M. (SiB.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!