Sport / Nogomet

Vidaković odveo Bijelo-plave u osminu finala

Vidaković odveo Bijelo-plave u osminu finala

Trećeligaš iz Opatije dosta se dobro držao i Osijek se morao pomučiti da napravi pristisak pred protivničkim vratima.

Ipak, u 39.minuti Osijek je razbio domaći bedem. Prvo je Igor Tkalčević izbacio loptu koju je uputio Vidaković s gol linije, u nastavku akcije se Anton Maglica našao oči u oči s Vukićem, ali i on je neprecizan. Nakon lošeg ispucavanja domaćeg vratara Vrgoč probija lijevu stranu, ulazi u šesnaesterac te odlično servira loptu Vidakoviću kojem nije bilo teško s pet metara pospremiti loptu u mrežu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo poluvrijeme ponudilo je manje sadržajnu igru, barem u svojoj prvoj polovici. Domaćini su uspjeli par puta opasno priprjetiti, a najbliže pogotku su bili u 79. minuti kad je desni bek Opatije Kiloć odlično pucao sa tridesetak metara, no lopta je prozujala tik pored Kardumivih rašlji. Bijelo-plavisu do kraja igrali tek tolko da vrijeme prođe, sreća da domaćini nemaju kvalitete i preciznosti u zadnjem dodavanju.

Osijek je ostvario što je i zacrtao, plasirali su se u osminu finala kupa. Rezultat i igra nisu bili baš uvjerljivi kako smo mogli očekivati u susretu protiv jednog trećeligaša, ali treba uzet u obzir da je Osijek i samo dva dana ranije odigrao prvoligašku utakmicu u Karlovcu.

[important title=SASTAVI]Opatija: Vukić, Kolić, Tkalčević, Zobić, Šimić, Tokić, Corallini, Rudan (od 55' Vlatković), Mance (od 70' Matovina), Šuker, Radomir (od 84' Kremenović)

Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Gavrić, Vrgoč, Kvržić, Babić, Šorša, Vidaković (od 89' Barišić), Prijić (od 73' Miličević), Maglica (od 73' Ljubojević)[/important]

opatija-osijek1

opatija-osijek2


U subotu se nastavlja prvenstvo, od 18h ugošćujemo Inter na Gradskom vrtu.

Tekst: SiB.hr
Foto: Čitatelj

 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!