Sport / Nogomet

Prvi poraz u gostima, Osijek i dalje bez gola Karlovcu

Prvi poraz u gostima, Osijek i dalje bez gola Karlovcu

Dobar niz na gostovanjima Osijek  je želio nastaviti i danas, međutim, loš ulazak u utakmicu vrlo brzo ugasio je te ambicije. Osnaženi za Marka Babića koji je propustio prošlo kolo zbog žutih kartona, Osječani su u utakmicu ušli vrlo oprezno i rekli bismo bojažljivo dok su Karlovčani smirenom igrom prijetili iz brzih akcija kroz propusnu obranu gostiju.

Tako je već prva prava prilika rezultirala zgoditkom u mreži Karduma. U 19. minuti nakon jedne obrane Karduma, Smoje kratko odbija loptu do Gorana Parackog koji loptu zakucava u mrežu. Nakon manje od 10 minuta, Karlovac je povećao svoje vodstvo golom Viktora Špišića koji je brzo prošao pored potpuno nemoćnog Leškovića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek je tada pokušao smanjiti rezultatski zaostatak, ali nažalost bez previše uspjeha. Slično se nastavilo i u drugome poluvremenu u kojem je Osijek bio nešto bolji, ali nekonkretan u završnici pred golom Sunare. Uglavnom su to bili pokušaji preko desne strane, odnosno Tomislava Šorše koji je pokušavao, ali su domaćini dobrom pripremom susreta otupili njegove pokušaje.

Osijeku sada slijede dvije domaće utakmice i to protiv Intera i Lučkog, a ukoliko žele zadržati plasman među prve četiri momčadi HNL moraju osvojiti svih šest bodova.

VIDEO:

 

Tekst: SiB.hr
Video. Tportal

 


Izdvojeno

Reci što misliš!