FOTO i VIDEO: NK Osijek i Kohorta gostovali u Srbiji

FOTO i VIDEO: NK Osijek i Kohorta gostovali u Srbiji

Gradovi prijatelji, Osijek i Subotica uspješno surađuju, a od nedavno i klubovi iz ova dva grada. Tako su nakon nedavnog susreta u Osijeku, danas odigrali i susret u Subotici.

 

Susret između Spartaka i Osijeka završio je neodlučeno 1:1, a strijelac za Osijek bio je Branko Vrgoč.

U prvome poluvremenu Osijek je igrao u sastavu gotovo identičnom onome koji je prije sedam dana istrčao u Vinkovcima. Samo je Babića zamjenio Kvržić, a razlog je uigravanje momčadi za Slaven Belupo kada Babić neće moći igrati zbog nakupljena tri žuta kartona. U prvih 45. minuta Osijek je bio nešto bolji, a to je i konkretizirao euro golom sa dvadeset metara mladog i sve boljeg Branka Vrgoča. Nažalost, u samoj završnici poluvremena Spartak je izjednačio, a strijelac je bio Simović.

U drugo poluvrijeme Osijek ulazi sa gotovo potpuno izmjenjenim sastavom. U igri je ostao samo Ivo Smoje. Spartak je bio bolji u nastavku, ali svoje prilike nije uspio realizirati.

[important title=Kohorta posjetila Suboticu!]U Suboticu je stigla i skupina od 35 Kohortaša. Prvi je to organizirani posjet, na nogometne terene, neke hrvatske navijačke skupine u Srbiju. Uz izrazito korektan odnos osiguranja prema njima dobro su se zabavili te uz tek povremene obostrane provokacije sa suparničkom skupinom, napustili Srbiju.[/important]

Tekst: SiB.hr
Foto: M.Banić/SiB.hr
Video: Subotica.info

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr