Sport / Nogomet

Drago Kerže: NK Osijek postaje drugorazredni klub

Drago Kerže: NK Osijek postaje drugorazredni klub

Nakon dvije tri rečenice prvog trenara Vlade Blića i igrača Branka Vrgoča ostalo je uobičajeno pitanje "Ima li pitanja!". Kamere su se okrenule prema Keržeu koji je u dahu rekao kako ga ne zanima što trener misli o slijedećoj utaknici ni kakva je atmofera u svlačioici već da ga zanima ono o čemu danas hrvatska sportska javnost bruji.

„Glavno je pitanje..." – istaknuo je Kerže – „je li se ta odluka dogodila preko noći, kakvi su financijski efekti i hoće li Dino Špehar nedostajati kao neosporan talent! Ne zanima me što misli trener koji ne zna momčad za derbi s Cibalijom, ni Vrgoč koji nije ni znao da mu kolega odlazi! Moderna tehnologija omogućava da se informacija prenese na mjestu gdje se očekuje, a ne da sutra u 'Sportskima' čitamo što je tata Špehar rekao! Ja, da sam igrač, bih se pitao gdje smo mi u toj priči! Mi se zadovoljavamo što smo postali drugorazredni klub! Baš me zanima što će na to reći Kohorta!?" – zaključio je Kerže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Meni fali svaki igrač i ja bih, kao i moji dečki, volio da je situacija normalna (a nije)" – odgovorio je skrušeno Vlado Bilić, prvi trener NK Osijeka koji je mogao samo priznati kako mu nedostaju Ljubojević i Dino Špehar. Službenu izjavu o prodaji Dine Špehara nismo mogli dobiti od predsjednika kluba Roberta Špehara i direktora kluba Gordana Matkovića jer su na službenom putu u Zagrebu.

Audio snimku možete poslušati stranicama Radio Osijeka

VIDEO:

Tekst: Radio Osijek
Foto: Kuglački savez Osječko-baranjske županije


Izdvojeno

Reci što misliš!