Sport / Nogomet

NK Osijek igra uz Osječko - Pivovara novi sponzor kluba

NK Osijek igra uz Osječko - Pivovara novi sponzor kluba

Nakon što je prije desetak dana Osječka pivovara postala sponzor prvoligaša iz Vinkovaca,  danas su održani razgovori između čelnika NK Osijeka i Pivovare. Pregovori su, kako nam je rekao direktor NK Osijeka, Gordan Matković, završeni na obostrano zadovoljstvo i Pivovara će postati novi sponzor Bijelo-plavih. Nakon maestralne pobjede protiv Zagreba to je još jedna dobra vijest iz Gradskoga vrta, a sve to značajno bi podebljao i dobar rezultat u slijedećem kolu protiv Splita.

nkosijek-i-pivovara-495

Iznos ugovora ostao je poslovna tajna, ali kako saznajemo radi se o šesteroznamenkastome iznosu što je višestruko više nego dosadašnji ugovor, a ujedno i značajno financijski izdašniji nego što je ugovor sa NK Cibalijom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ugovor je značajno popravljen u odnosu na prošlogodišnji, a biti će potpisan na rok do 31.12.2011. nakon čega ćemo ponovo sjesti sa čelnicima Pivovare i razgovarati o nastavku suradnje. Iznimno smo zadovoljni što smo dobili novoga sponzora i zahvaljujemo se što su prepoznali naš trud i dobre ovogodišnje igre igrača" rekao je Matković.

Zauzvrat, na vozilu za povrijeđene igrače od sada će umjesto popularne Orangine stajati Osječko, a reklame će se moći vidjeti i na drugim mjestima na stadionu. Osim toga dva partnera će u suradnji sa policijom prije utakmica organizirati i prigodnu prodaju piva i druge akcije, a čiji prihod će također ići NK Osijeku.

Godišnje ulaznice u prodaji samo do subote 13.08.!

Svi oni koji do sada nisu kupili godišnje ulaznice trebaju požuriti sa kupovinom jer će iste moći kupiti samo do nadolazeće subote (13.08.) u 13 sati. Godišnje ulaznice po cijeni od 150 kuna za istok i 200 kuna za zapad kupiti se mogu svakoga dana u prostorijama tajništva kluba. Hoće li rok za kupovinu godišnjih ulaznica se promjeniti za sada nije poznato.

 nkosijek-pressica-iskaznice495

Protiv Dinama skuplje ulaznice

Odlukom uprave kluba cijena ulaznica za derbi protiv Dinama će biti skuplja negoli je to uobičajeno. Tako će ulaz na zapadnu tribinu biti 80 kuna, a na istočnu 50 kuna. Razlog tomu je nagrađivanje svih onih koji su kupili godišnju ulaznicu, a ujedno i dodatni poticaj svima onima koji još nisu da istu kupe čim prije. Klub do sada nije imao značajnije koristi od derbija sa Dinamo i Hajdukom jer je veliki broj njihovih navijača ulazio uz pozivnicu pa je ovo sada prilika i da klub dodatno zaradi.

Tekst: T.Maltašić (SiB.hr)

   


Izdvojeno

Reci što misliš!