Sport / Nogomet

burno u vinkovcima

Proslava 100 godina Cibalije uz prosvjede navijača

Proslava 100 godina Cibalije uz prosvjede navijača

HNK Cibalia slavi 100 godina. Povodom velikog jubileja u dvorani Barun Trenk u Vinkovcima ovog je petka održan svečani program.

Veliki jubilej došli su proslaviti brojni članovi, dioničari, navijači, bivši igrači Cibalije, ali i predstavnici Grada.

Svečani program u jednom su trenu prekinuli navijači, Ultras, koji su ispred same pozornice razvili veliki transparent na kojem je pisalo 'HDZ grobari Vinkulju ste ubili'. Sve to popraćeno i navijačkim skandiranjem s uvredama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vinkovački 100 godišnjak, kao i mnogo toga u Vinkovcima i Slavoniji, upropašten je i doveden na korak od propasti od strane politike. Najvjerniji navijači, koji klubu ni u natježim trenucima nisu okrenuli leđa, iskoristili su ovu veliku obljetnicu da skrenu pozornost javnosti na, za njih, najveće krivce - HDZ. Stranka je to koja je od osamostaljenja Republike Hrvatske konstantno na vlasti u Vinkovcima i koja je godinama postavljala raznorazne funkcionere u klub koji su na kraju doveli da Cibalia 100 godina slavi u trećoj ligi.

Samo dva dana nakon događaja u petak - navijačima koji su prekinuli na kratko svečanost policija je pokucala na vrata i uručila prekršajne prijave.

Revoltiralo je to dodatno navijače, ali i građane koji su se jučer navečer  okupili u centru grada opet uz transparent "HDZ lopovi, Vinkulju ste ubili".

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!