Sport / Nogomet

Malenica na meti nekoliko premierligaša

Malenica na meti nekoliko premierligaša

Marko Malenica za Osijek je odigrao više od 100 utakmica, a prema pisanju engleskih medija, mogao bi sljedeće sezone stići u Premiership.

Kao zainteresirani spominje se londonski Tottenham koji se sprema na život poslje poslje izglednog odlaska Francuza i svjetskog prvaka Hugo Llorisa. Na njegovo mjesto doći će njegova zamjena Argentinac Paulo Gazzaniga, a mjesto rezervnog golmana zauzeo bi upravo Malenicakoji je trenutačno drugi golman u momčadi Mauricija Pochettina. U tom slučaju bi Spursi doveli Malenicu, a on bi imao status drugog čuvara mreže.

No, sudeći prema napisima Daily Stara, Daily Mirrora i ostalih, kao zainteresirani su spominju i drugi premierligaši Watford, Crystal Palace, Bournemouth u čijim redovima brane veterani koji su svi od reda blizu četrdesete (Heurelho Gomes (Watford) 38, Artur Boruc (Bournemouth) 39, Julián Speroni (Crystal Palace) 39).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugovor Malenicu veže do 2022. godine, ali uprava kluba vjerovatno neće imati problema s njegovom prodajom jer u svojim redovima već ima spremne zamjene u vidu Krševana Santina koji je trenutno na posudbi u Domžalama te Ivice Ivušića koji je zamjena Malenici. Trenutačna vrijednost Marka Malenice kreće se oko milijun i pol do dva milijuna eura.

SiB.hr
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

    


Izdvojeno

Reci što misliš!