Sport / Nogomet

Zekić još ima podršku Meštrovića

Zekić još ima podršku Meštrovića

Porazom u Rijeci nastavila se proljetna kriza NK Osijek. Sve više navijača i sve glasnije traži i odgovornost trenera, Zorana Zekića.

Osječki Alex Ferguson, kako ga voli nazivati predsjednik kluba Ivan Meštrović, bio je danas pozvan i u ured predsjednika na razgovor.

- Bio je to uobičajen razgovor mene i predsjednika. Situacija nije dobra, dogovorili smo se da u iduća dva tjedna napravimo potpunu mobilizaciju momčadi i da se probamo izvući iz ove situacije - rekao je za 24sata kratko Zekić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Meštrović je pak bio nešto rječitiji:

- Nije bilo nikakvog sastanka, samo razgovor mene i Zorana, koji je uobičajen nakon svake utakmice na koju mogu doći. Svjesni smo kakva je situacija, ali Osijek je među prva tri u ligi i u polufinalu smo kupa, to je bilo među zacrtanim rezultatskim ciljevima ove sezone. Hoće li Zoran voditi iduću utakmicu? Može se razboljeti, pa ne biti na klupi, a ja u ovom trenutku nisam vidovit da to znam. On je dugo u klubu, dugo je trener, ali ništa u životu nije previše sigurno. Nije sigurna ni moja pozicija, a kamoli nečija druga - rekao je predsjednik Osijeka, piše 24sata.

U prvenstvu slijedi reprezentativna stanka nakon kojeg bijelo plavi dočekuju Goricu (ponajboljeg gosta lige), pa gostovanje u Zaprešiću, i potom Hajduk na Poljudu i Dinamo u kupu. Jasno je da ukoliko želi sjediti na klupi bijelo-plavih protiv Hajduka i Dinama, ne smije si dozvoliti nove kikseve u sljedeće dvije utakmice.

SiB.hr
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!