Sport / Nogomet

NK Osijek: Borbenost za dobru sezonu + nagradna igra

NK Osijek: Borbenost za dobru sezonu + nagradna igra

Predsjednik kluba, Robert Špehar rekao je kako se u novu sezonu ulazi bez obećanja u čuda i bez obećanja da će biti izboren plasman u Europu, ali uz obećanje da će svi u klubu dati svoj maksimum kako bi se NK Osijek ipak borio za visoke plasmane.

"Ekipa je na okupu već četvrtu sezonu, a ojačana je potpuno pripremljenim iskusnim internacionalcima, Babićem i Ljubojevićem. Važna je ovo sezona za opstojnost kluba i sezona koja bi bila obojana sivilom mogla dovesti u pitanje opstojnost kluba" rekao je Robert Špehar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uvjeren je on kako će sezona biti dobra i to uz ponajbolje navijače u Hrvatskoj, Kohortu, a predsjednik Kohorte, Grgur Vasilj, pozvao je sve da im se pridruže:

"Pozivam sve navijače NK Osijeka da nam se prije utakmice pridruže u obnovljenim prostorijama u Tvrđi gdje ćemo se svi zajedno zagrijati za prvu utakmicu protiv Rijeke."

Trener Vlado Bilić i vratar Ivan Kardum također su pozvali sve na stadion i rekli kako će borbenost biti na nivou, a tada ne sumnjaju u dobar rezultat.

Na kraju je potpisan i ugovor sa tvrtkom JAKO Sport, koja će u slijedeće četiri godine biti dobavljač sportske opreme. Do sada je pristiglo već gotovo 90% potrebne opreme za novu sezonu, a ono najvažnije tek dolazi. Dresovi dizajnirani upravo za NK Osijek trebali bi biti spremni od petog ili šestog kola.

nk-osijek-jako-1
Šorša i Kardum u novim trenerkama

Gospodin Gordan Klarić, direktor prodaje JAKO, rekao je kako im je NK Osijek izuzetno bitan partner te da vjeruje u obostrano kvalitetnu suradnju. Istaknuo je i kako je slijedeći korak otvaranje fan shopa u suradnji s klubom. Lokacija se još ne zna, ali se sa sigurnošću može reći da to neće biti postojeći lokal na Korzu već se pronaći kvalitetnije rješenje, te da se otvorenje planira do utakmice s Dinamom.

Pogledajte: Kraj pozivnicama - uvode se godišnje ulaznice

Dodajmo i kako će se na svakoj utakmici moći osvojiti i nagrade pa će tako već na utakmici protiv Rijeke svi oni kupe ulaznice moći osvojiti 5x2 fiša u Slavonskoj kući kao i nagrade Osječke pivovare. Godišnje ulaznice se prodaju dobro, a konačni rezime dati će se nakon utakmice sa Dinamom jer očekuju kako će se do tada ulaznice prodavati u velikome broju, ali i kako će prodaja ovisiti o igrama u prvim kolima. Također biti će organizirane i nagradneigre za vlasnike godišnjih.

[important title=Nagradna igra: 5x1 ulaznica za Osijek - Rijeka]Portal SiB.hr u suradnji s NK Osijekom poklanja vam 5x1 ulaznicu za utakmicu protiv Rijeke (petak, 20h). Sve što trebate napraviti jest u komentar (Facebook ili forum) upisati Osijek - naš grad, naš klub! i čekati izvlačenje dobitnika u četvrtak.

Na istok idu:

- Darija Đukić
- Tihana Đukić
- Boris Katušić
- Vesna Bošnjak Gergurec
- Hrvoje Varžić[/important]

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: D.M./SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!