Sport / Nogomet

Osijek na Rujevici želi proljetno buđenje svojih igrača

Osijek na Rujevici želi proljetno buđenje svojih igrača

Nogometaši Osijeka u nedjelju će odigrati vrlo bitan susret za svoje ambicije u ovogodišnjem izdanju Prve HNL. Domaćin Rijeka desetkovan je ozljedama i kartonima, ali prema riječima Zorana Zekića to ne znači kako će Osijeku na Rujevici biti lakše.

"Stanje u momčadi je dosta dobro i mislim da je mentalno stanje puno bolje nego u zadnje vrijeme pa mi to daje nadu u pozivu. Osim Lončara zbog žutih kartona nemamo drugih izostanaka i čeka nas zaista bitna utakmica i znamo što ona nosi'', rekao je Zekić čija momčad i dalje pokušava zadržati drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Nabrojao je Zekić i sastav uz jednu dilemu pa će tako zaigrati: Malenica, Grgić, Guti, Škorić, Janža, Pušić, Laslo, Pilj, Kamenar/Lopa/Boban, Marić i Abazaj za kojeg je rekao kako je nakon postignutog zgoditka ''otišao u Albaniji'' vjerovatno aludirajući na njegovu malu sebičnost u posljednje dvije utakmice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moramo se od početka postaviti onako kako nismo ove sezone. Teško je reći kako na Rujevci idemo na pobjedu, ali uvijek ju želimo. Budi se proljeće pa se nadam kako će se i moji igrači probuditi", dodao je Zekić koji nije želio preuzeti ulogu favorita.

Taktička dvojba hoće li zaigrati Lopa, Boban ili Kamenar ovisiti će o današnjem treningu gdje će pokušati isprobati različite taktičke opcije.

"S pobjedom na Rujevici napravili bismo bitnu stvar u borbi za drugo mjesto iako ima još puno utakmica do kraja, ali zaista važna utakmica je pred nama. Rijeka nas je zadnji put nadigrala kao nitko i puno je stvari o kojima moramo razmišljati i nesmijemo ih ponoviti", zaključio je Zekić.

Posebne pozdrave uputio je Zekić bivšem igraču Osijeka Almiru Turkoviću koji je preživio infarkt i oporavlja se u bolnici. Zaželio mu je čim brži oporavak i izlazak iz bolnice.

SiB.hr
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

   


Izdvojeno

Reci što misliš!