Sport / Nogomet

Bočkaju nakon incidenta zatvorena i vrata reprezentacije

Bočkaju nakon incidenta zatvorena i vrata reprezentacije

Osim s Osijekom Petar Bočkaj završio je svoju priču i s mladom reprezentacijom.

Nakon incidenta koji je napravio i zbog kojeg je odmah potjeran iz NK-a Osijek Petar Bočkaj izbačen je i iz mlade hrvatske reprezentacije. Barem dok je njen izbornik Nenad Gračan.

“Normalno da je bio u rosteru mlade reprezentacije jer se radi o vrlo talentiranom igraču, pa je logično da sam računao na njega. Moram vam kazati da me ova priča s njegovom nesrećom jako zbunila, ne znam što bih vam sad mogao kazati na tu temu", komentirao je Gračan, a prenio SN.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Ne, ne, nikada nije bilo s Petrom bilo kakvih problema. Kad je bio i mladoj vrsti, sve je uvijek bilo OK. Jako mi je žao što mu se to dogodilo. Zaista je dobar igrač. Eto, nametnuo se u Osijeku, imao sam dojam da se smirio, a sad je stigla ovakva vijest. Da, baš mi je žao, jako krivo zbog ovoga što mu se dogodilo. Računali smo na njega za utakmicu protiv Italije, ali naravno da više ne može igrati za reprezentaciju. Super mu je išlo, a sad mu se zbog gluposti sve okrenulo, tko zna kako će njegova priča ići dalje, sad je s obzirom na odluku Osijeka u problemu."

Bočkaj eksluzivno za SiB.hr: ''Legice i lege, ispričavam se!''

Hrvatska U-21 reprezentacija 25. ožujka igra prijateljsku utakmicu s Italijom, koja će u lipnju sa San Marinom ugostiti najbolje europske reprezentacije među kojima je i Hrvatska.

SiB.hr
FOTO: Pixsell

 


Izdvojeno

Reci što misliš!