Sport / Nogomet

Može li Osijek iznenaditi i ''čestitati'' Dinamu na Maksimiru?!

Može li Osijek iznenaditi i ''čestitati'' Dinamu na Maksimiru?!

Nogometaši Osijeka u nedjelju gostuju kod Dinama i zasigurno se nadaju kako mogu iznenaditi Dinamo koji će biti blago opijen nakon velikog europskog slavlja.

Trener Zoran Zekić najavio je taj dvoboj bez puno velikih riječi uz nadu kako mogu odigrati kvalitetno i prema naprijed, a ne samo obrambeno, ali i kako će puno toga ovisiti i o Dinamu koji je veliku većinu utakmica u prvenstvu odigrao u nominalno nešto slabijem sastavu negoli je igrao europske utakmice. Tako je nepoznanica koga će Bjelica izvesti na travnjak, ali je poznato kako Zekić neće moći računati na Hentya, Bočkaja i Kleinheislera zbog ozljeda, a upitni je i kapetan Škorić dok se u sastav vraća Pušić.

>>> NK Osijek na svom Facebooku objavio fotografiju Dinama i BBB uz čestitku, navijači podijeljeni

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema tome, jasno je kako Osijek nema puno napadačkih opcija jer je i ovako deficitaran vezni red, ostao bez važne karike Bočkaja kao i bez Kleinheislera na čiji debi ćemo još malo morati pričekati. U sastavu bi pak mogao biti Kristal Abazaj koji se u prošlom kolu upisao u strijelce i to odmah u svom premijernom nastupu.

Navijači Osijeka nadaju se kako će Osijek prije svega odigrati jednu pravu mušku utakmicu bez respekta prema domaćinu, a na kraju i iznenaditi i još jednom "čestitati" Dinamu u ovom tjednu.

SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

    

 


Izdvojeno

Reci što misliš!