Sport / Nogomet

NK Osijek na svom Facebooku objavio fotografiju Dinama i BBB uz čestitku, navijači podijeljeni

NK Osijek na svom Facebooku objavio fotografiju Dinama i BBB uz čestitku, navijači podijeljeni

Zagrebački Dinamo sinoć je uvjerljivo pobjedio češku Viktoriu i plasirao se u osminu finala Europske lige. Nogometni klub Osijek odmah po završetku utakmice na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju slavlja igrača Dinama ispred tribine Bad Blue Boys-a uz poruku "Čestitamo GNK Dinamo Zagreb na prolasku u osminu finala Europske lige!".

Objava je prikupila velik broj reakcija, ponajviše zahvala od navijača zagrebačkog kluba, ali nije svima ovaj potez kluba sjeo najbolje. Dio Osijekovih navijača, onih najvjernijih s istočne tribine Gradskog vrta, nije sretan ovakvim javnim čestitanjem prolaska u osminu finala, posebno jer je sve ovo samo tri dana uoči međusobne utakmice.

"Kad će te se više uozbiljit, kao djeca neka čestitate putem facebooka... Toliko o ozbiljnosti, trebali ste doći kao gospoda i uživo čestitat i nikome ništa, ovako možete komotno svi u nedjelju nasred terena skinuti gaće pa neka vas zguze u znak zahvale za ovu čestitku."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Školski primjer PR pucnja u koljeno. Tj kako okrenuti svoje navijače protiv sebe. Čestitke marketinškoj službi."

"Možda da i u nedjelju skinete gaće "u interesu hrvatskog nogometa""

Neki su od komentara navijača koji su pristojni pa možemo citirati.

Puno je i pozitivnih poruka, ali ponajviše od pristalica Dinama koji se zahvaljuju.

Vjerujemo da većini navijača čestitka nije sporna, iako ne znamo da u drugim ligama si rivali međusobno čestitaju plasmane u osmine finala ičega, ali ovako javno na svojoj Facebook stranici samo tri dana uoči gostovanja kod istog kluba sigurno i nije najpametniji potez voditelja društvenih mreža bijelo-plavog kluba. Ali nije ovo prvi Facebook gaf NK Osijeka. Sjetimo se objave za "legendu" Davora Šukera ili famozne slike s "Maminhom" koja je dovela čak i do bojkota navijanja Kohorte.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!