Sport / Nogomet

NK Osijek: Kraj pozivnicama - uvode se godišnje ulaznice. Odšteta za Vidu na rate!

NK Osijek: Kraj pozivnicama - uvode se godišnje ulaznice. Odšteta za Vidu na rate!

Predsjednik Robert Špehar i direktor Gordan Matković nazočnima su na početku prezentirali novog dobavljača sportske opreme, tvrtku Jako. Novi dresovi, posebno dizajnirani za NK Osijek, biti će na raspolaganju tek od petog ili šestog kola, a do tada će Osijek igrati u privremenim dresovima. Kako je istaknuto radi se o kvalitetnoj robnoj marki s kojom će vjeruju biti zadovoljni i igrači i navijači NK Osijeka.

nkosijek-pressica-dresovi495
Novi privremeni dresovi

Ukidaju se pozivnice, a uvode godišnje ulaznice

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Godinama su najvjerniji navijači zagovarali ukidanje pozivnica i uvođenje godišnjih ulaznica. Od sezone 2011/2012 to će se i dogoditi.

"Naišli smo na razumijevanje naših sponzora, koji će nam i dalje pomagati u našem radu, ali besplatnoga ulaska na stadion više neće biti!" - rekao je Robert Špehar.

Tako će se već od sutra u prostorijama kluba (8-15h) moći učlaniti u NK Osijek, te kupiti godišnju ulaznicu po slijedećim cijenama:

- Istok - 150 kuna
- Zapad - 200 kuna
- loža 750 kuna
- VIP loža 3000 kuna
- djeca osnovnoškolskog uzrasta 50 kuna

nkosijek-pressica-iskaznice495
Godišnje ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu

Uz svaku ulaznicu navijači će dobiti i auto zastavicu NK Osijeka, a u fan shopu ostvarivati će popust od 20% pri svakoj kupnji. Najbržih 25 koji kupe ulaznicu za tribinu istok dobiti će i navijačku majicu novog sponzora Jako. Ulaznica vrijedi za 15 utakmica HNL-a. Ulaz na južnu tribinu i dalje će biti besplatan za djecu i umirovljenike, a ulaznice za pojedine utakmice ostaju po starim cijenama (istok 30kn, zapad 40kn, djeca 10kn, gostujuća tribina 40kn).

Jedan od razloga uvođenja godišnje ulaznice jest kako bi se napokon vidjelo koliko ljudi uistinu prati NK Osijek, ali i da se stvori privrženost klubu od malih nogu. Konačni cilj je da NK Osijek postane jedini klub u gradu i okolici za kojeg će se navijati.

Osim godišnjih ulaznica, na stadionu za vrijeme trajanja utakmice, odvijati će se prigodni programi i prezentacije plesnih klubova, ali i sponzora. Tako nas očekuju nagradne igre i ostala iznenađenja.

Veliki je to pomak, a na potezu su navijači kojima ne preostaje ništa drugo osim kupovine ulaznice za klub za kojeg navijaju.

nkosijek-pressica-majica495
Majica na poklon za 25 najbržih pretplatnika

Odšteta za Vidu

Kada je Domagoj Vida odlazio iz NK Osijeka, u ugovoru je stajala stavka da će NK Osijek od slijedećega transfera ostvariti određeni postotak. S obzirom da je Domagoj prešao u Dinamo, mnogi su se pitali kada će taj novac doći na račun NK Osijeka, te koliki je to iznos.Saznajemo kako će NK Osijeku pripasti 400 000 eura i to u ratama od 50 000 svakih 6 mjeseci tijekom slijedeće dvije godine, te isplatom 200 000 eura u posljednjoj rati. Razlog tomu je što je klub iz Zagreba, Vidu kupio na rate. Dodajmo kako će prva uplata biti tek za šest mjeseci.

[blockquote]Generalka sa Spartakom; Sa Rijekom u petak 22.7.
Sutra u 19h Osijek će odigrati generalku sa Spartakom iz Subotice. Otvorene će biti zapadna i istočna tribina. Prvu utakmicu u novoj sezoni protiv Rijeke, Osijek će odigrati idući petak (22.07.)  od 20h na stadionu Gradski vrt.[/blockquote]

Tekst: T. Maltašić (SiB.hr)
Foto: D. Matovac (SiB.hr)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!