Sport / Nogomet

Osijek dovodi mađarskog kapitalca za lov na Kup!

Osijek dovodi mađarskog kapitalca za lov na Kup!

Nogometaši Osijeka mirno obavljaju svoje pripreme u svoj bazi u Rovinju. Danas su s 7:0 pobjedili četvrtoligaša Grobničan, a nakon odlaska Harisa Hajradinovića u Tursku, u javnosti se polako pojavljuju moguća pojačanja za lov na Kup i zadržavanje drugog mjesta na tablici.

Kako piše 24sata, u Osijek bi trebao stići Laszlo Kleinheisler (24) koji trenutno igra za kazakstansku Astanu, a ranije je igrao za Werder iz Bremena, Videoton te Osijekov bratski klub Puškaš Akademiju.

Njegova vrijednost prema Transfermarktu procjenjena je na 1,5 milijuna eura pa je ovaj kapitalac, koji igra na mjestu ofanzivnog veznjaka, najskuplji igrač koji je ikad prešao u Osijek. Laslo ima i bogato iskustvo igranja za Mađarsku A vrstu, a može se pohvaliti i s dva gola u europskim kvalifikacijama, a bio je i igrač utakmice na EURU u utakmici protiv Austrije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve izvjesnije je i kako Josip Mišić neće u Osijek s obzirom da ga njegov klub Sporting želi poslati na posudu u grčki PAOK iako se on sam tome protivi. Završena je i potencijalna priča oko povratka Zorana Arsenića koji je potpisao ugovor s poljskom Jagelonijom.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!