Sport / Nogomet

Osijek želi puni plijen protiv Gorice

Osijek želi puni plijen protiv Gorice

Nakon teške, ali potpuno zaslužene pobjede u četvrtfinalu Kupa protiv Hajduka, Osijek se okreće završnim dvobojima u jesenskom dijelu HNL. Ove nedjelje na rasporedu je susret protv Gorice koja je bijelo-plavima već zagorčala život ove godine.

Cilj momčadi Zorana Zekića je ostvariti šest bodova do kraja polusezone, a on će na raspolaganju napokon imati najjače snage. 

"Svi vidimo da je Gorica vrlo dobra i neugodna momčad, a to znači da će nam sigurno biti teško na tom gostovanju. Uspjeli su nas pobijediti u Gradskom vrtu, što nam predstavlja i opomenu, ali i motiv više. Čvrsta su momčad s nekoliko odličnih pojedinaca u svojim redovima. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, morat ćemo biti maksimalno koncentrirani i u jednom od svojih boljih izdanja da se kući vratimo sretni i zadovoljni," rekao je Zekić za klupsku stranicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Strateg Osijeka ne očekuje laganu utakmicu u Velikoj Gorici pa je i svoje igrače upozorio kako ne smije biti opuštanja u nedjelju od 17 i 30 kad istrče na teren:

"Moramo tako razmišljati i zbog sebe i zbog onih koji nas vjerno prate. Vjerujem da ćemo u nedjelju biti čvrsti i agresivni, razigrani s loptom, ali i rastrčani te dobro organizirani i kada ona ne bude u našem posjedu. Zasad mogu toliko reći u najavi, a sada mi je najvažnije da nam gotovo svi igrači ostanu u kadru."

Kako smo već rekli, u kadar se vraća Janža nakon odrađenog crvenog kartona kojeg je zaradio u utakmici protiv Lokomotive pa že to značiti povratak Bočkaja bliže suparničkom golu.

SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!