Sport / Nogomet

Osijek protiv Rijeke za povratak na drugo mjesto s iznenađenjima u sastavu

Osijek protiv Rijeke za povratak na drugo mjesto s iznenađenjima u sastavu

Niti jednu utakmicu  trener Zoran Zekić ne može dočekati bez određenih problema i upitnika, pa je tako i uoči subotnjeg derbija s Rijekom. Doduše, kormilar Bijelo-plavih nije konkretnije govorio o tomu, niti je, osim suspendiranog Janže (isključen protiv Lokomotive), spominjao one koji neće biti u stanju konkurirati za momčad.

Posvećen je onima koji će mu biti na raspolaganju, a kako je rekao, moguće je i poneko iznenađenje u početnoj jedanaestorici… Logično je i razumljivo da sve bolje i opasnije Riječane maksimalno respektira, kao i svoga kolegu Igora Bišćana, a za svoje izabranike je rekao da ovaj puta ne smiju imati slabu kariku…

"Proces rada proteklog tjedna tekao je dobro iako je malo hladnije i blatnjavije, ali sve je to uobičajeno. O problemima ne bi iakos e iz dana u dan nešto desi pa ćemo vidjeti tko će biti na dispoziciji. Od igrača koji nisu do sad igrali, a nađu se u sastavu, očekujem da daju svoj obol i da će neki od njih biti pozitivno iznenađenje," rekao je Zekić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je Zekić istaknuo, sastav Rijeke nije se puno mijenjao u odnosu na onaj kod Keka. Rijeka uz minimalne promjene igra dobro i na Osijeku je da se potrudi spriječiti neka eventualna iznenađenja koje Bišćan pripremi.

"Moramo biti puno maštovitiji i agresivniji negoli protiv Lokomotive," zaključio je Zekić i dodao kako jako dugo nisu slavili u svom Gradskom vrtu pa je svakako želja to učiniti ove subote.

Utakmica je na rasporedu od 15 sati u Gradskom vrtu.

SiB.hr
Foto: D.Javorović/Pixell

       


Izdvojeno

Reci što misliš!